Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří pečenáče

Kapří maso se hodí pro všechny typy kuchyňské přípravy sladkovodních ryb. Na pečenáčích z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat opečeného kapra odležet v láku.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 12. 2009 13:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 473 kJ / 2 025 kcal
Bílkoviny178,76 g
Tuky104,36 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 4,63 g
Sůl11,42 g
Sacharidy91,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Video s přesným návodem na přípravu:http://www.trebonskykapr.cz/pecenace-z-kapra

Video jak naporcovat kapra na filety bez kostí:http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

valach

27. 12. 2012 16:56

dnes jsem chytil poslední rybu letos tak snad vyberu něco dobrého

aaura aaura

24. 6. 2012 16:13

dneska jsem dělala podruhé....ta první várka (povánoční)
mi vydržela dokonce až do května a bylo to úplně v pohodě....opravdu čím starší, tím lepší....:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

8. 11. 2011 22:54

Už je v oblíbených.:yes: Doufám, že manžel donese na vánoce pořádnýho macka, aby alespoň pár kousků zbylo na tuto dobrotu:-))

LucieV LucieV

8. 11. 2011 22:45

:yes: dělám vždy po štědrém dnu, kdy už je nikdo nechce...a na Silvestra jak se hodí:)...jednou mi vydržely až do února a čím starší tím lepší:-p

Kroupovka Kroupovka

20. 1. 2011 16:10

Ondro, nikdy bych nevěřila, že se potkáme jinde, než na volejbalu. Sháněla jsem recept na pečenáče a koukám, koukám. Nicméně děkuji za inspiraci, udělala jsem je z jiných ryb, ale výsledek byl i tak fantastický. :-p

Nadja Nadja

29. 3. 2010 11:45

:yes: +5.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 20:32

Půjde na 100%, mrkni na podobný recept;-)

Drobek Drobek

16. 12. 2009 20:01

:-p:-p Snad to půjde i z jiné ryby, ostatně proč ne? Nemám nic proti kaprům, až na to že v americku se nedají koupit.:-O
A to rozhodně není jejich vina. BOD přidávám, recept tisknu. Děkuju.:-))

ruzena ruzena

16. 12. 2009 19:10

:-p:yes::yes::yes:to si musím uložit a vyzkouším:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 13:20

(Ondřej Pastrňák) díky za skvělý návod, co s kaprem mimo smažení na Vánoce.;-):yes::yes: To se u nás rozhodně ujme!!:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na pečenáče rybí pečenáče domácí pečenáče recept na pecenace pečenáče lák na pečenáče pečenáče recept jak udělat pečenáče recept na rybí pečenáče pecenace recepty pečenáče z kapřích řízků pečenáč recept pečenáče recepty pečenáče recept na domaci pecenace recepty na pecenace pečenáče nálev nalev na domaci pecenace smaženy kapr v nálevu rybí pečenáče recept

Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, cibule, ocet, voda, cukr, sůl, pepř celý, bobkový list,

TopRecepty.cz

Kapří pečenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZVG