Západočeské utopenečky dle Jarouše
Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 21,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 58,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept jsem dostal od Jarouše Podgorského, který ho vymyslel a vyhrál s ním vnitropodnikovou soutěž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2018 09:45
9. 5. 2018 07:59
9. 5. 2018 05:06
9. 5. 2018 04:53
22. 12. 2009 16:37
16. 12. 2009 17:55
16. 12. 2009 12:32
16. 12. 2009 12:09
16. 12. 2009 11:54
15. 12. 2009 18:41
15. 12. 2009 18:23
15. 12. 2009 17:46
jestli můžu přidat taky receptík - kdo chce, ten si ho opíše, já fotku nemám takže:
finta spočívá v naříznutí špekáčku - nařízneme podélně tak, abychom získali plát jako na ptáčky. Takto naříznutý přidržíme a potřebe feferonkovou pastou. přidáme cibuli a držení uvolníme. Špekáček se sroluje a náplň zůstane uvnitř.
Klademe do sklenice, prokládáma nakrouhaným čerstvým zelím, paprikou, cibulí a prosypeme celým pepřem. Nesolit (pasta je slaná) vše pak zalijeme nálevem DEKO a nejmíň týden uležet.
tento recept vyhrál taky v soutěži - jmenuje se Staroplzenecký utopenec, autora bohužel už nevím a recept byl uveden v Klatovském deníku
15. 12. 2009 16:54
15. 12. 2009 16:51
15. 12. 2009 16:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 16 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 38 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Další recepty
Tématické fráze: utopenci od jarouše recept západočeská kuchyně utopenci od jarouse utopenci s cerstvým zelím utopenecky salát vacsy klatovský deník vacsy utopenci vacsy system děláme utopence utopenci worcestr staroplzenecky utopenec klatovský deník recepty vacsy recepty zapadoceska kuchařka nakladani masa ve vakuu utopenecký salát recept recept utopenci od jarouše nakladani utopencu bio vac
Suroviny: špekáček, cibule, ocet, voda, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, bobkový list, koření country, cukr
Západočeské utopenečky dle Jarouše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxVM
16 názorů