Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masová paštika

Paštika je nejen svačinovou klasikou, můžete ji využít jako skvělý předkrm. Obsahuje krom jater i pečené maso, a navíc je celá zabalená ve špeku a slanině. V kombinaci s čerstvým pečivem bude chutnat výtečně.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

8. 12. 2009 20:51

Suroviny pro 1 plech

1 plech

forma na paštiku

Nutriční hodnoty

Energie6 558 kJ / 1 567 kcal
Bílkoviny176,04 g
Tuky70,54 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 860 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy49,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jeden ze způsobů, jak zpracovat zbytky tepelně upraveného masa. Paštiku lze připravit i bez jater.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

8. 12. 2009 23:13

Jeníčku, to je něco perfektního-nemám slov;-) a moc mě mrzí, že ti mohu dát jen jeden bod:yes:

yanull yanull

8. 12. 2009 21:14

Džango, cintání není povinné, někdo cintá, jiný ne :-)

samouk

8. 12. 2009 21:14

Jendo, tento recept nemá chybu, dělal jsem podobnou ze srnčího masa a srnčích jater.Paštikové koření si míchám sám a před vařením jsem do ní zapíchal oloupané mandle.
Vaše recepty jsou vesměs špičkové.:-p:yes::yes::yes:

džango

8. 12. 2009 21:11

pěkný receptík :yes:

yanull - no, že bych tady cintal na klávesnici :-(

yanull yanull

8. 12. 2009 21:08

Připojuji se ke komentáři Jany a chce to opravdu velké sebezapření, aby si člověk nepocintal tekoucími slinami vlastní klávesnici, jen při pouhém čtení.:-) A také si myslím, že se autor takových kulinářských pochoutek minul povolání. Takové nadání a zejména vytvořené dobroty by ocenili nejen gurmáni, ale především gurmeti. Bodík za paštiku letí :yes::yes::yes::-):-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 12. 2009 20:59

Ajajajaj, Jendo, tys měl dělat někde fakt v interhotelu:-p. To je fakt umělecké dílko opět. Ani nevíš, jak ráda bych přehlédla tvůj recept, ale nejde to!!:-)):-D:-)):yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domaci masova pastika paštika paštika z uzeného masa paštika recept domácí paštika z pečeného masa domácí paštika z uzeného masa paštika pečená v troubě paštika z uzeného masa recept pečená paštika domácí masová paštika recepty recept na pastiku recept paštika bůčková paštika domaci pastika masová domácí paštika pastika recepty paštikové koření recept recepty na pastiku recepty paštiky recept na masovou paštiku

Suroviny: maso pečené, játra vepřová, koření paštikové, vejce, smetana, slanina anglická, špek uzený, sádlo, koření, cibule

TopRecepty.cz

Masová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVmY