Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelítka

Kroupová jelítka jsou tradiční dobrota patřící k masopustu. Jejich příprava není tak složitá, jak se zdá. Výsledkem jsou masovo kroupové kořením vonící jelítka, která si nejlépe vychutnáte s bramborem a kysanym zelím.

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 12. 2009 08:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Návod na špejlování jitrnic, jelit i klobás www.youtube.com/watch?v=OUCJzKWsU7A

www.youtube.com/watch?v=Ys1qkdnvVtg

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

5. 12. 2009 09:08

Jsem řezník amatér.:-)

pipre pipre

5. 12. 2009 09:06

Zrovna včera jsme měli k obědu obojí:-p Pavel je řezník, tak nepochybuji o tom, že jelítka i jitrnice jsou chuťově výborné a dávám bod:yes:+2.

bara.it bara.it

5. 12. 2009 08:51

Tak to bych asi doma sama nezvladla.:yes:1:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelítka domácí jelítka jelitko jelítka recept pečené jelítko pečená jelítka recept na jelitka návod na špejlování jitrnic kroupová jelítka recept na domácí jelítka vepřový brzlík kroupové jelítko jelítka recepty jelítko recept jak se pečou jelítka recepty na jelitka špejlování jitrnic receptytop pečené jelítka domácí jelítka recept

Suroviny: prejt, kroupy, cibule, brzlík, sádlo, krev vepřová, sůl, pepř mletý, majoránka

TopRecepty.cz

Jelítka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVnY