Rybí karbanátky v nálevu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 050 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,77 g |
Tuky | 68,16 g |
Vláknina | 51,64 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 14,27 g |
Sůl | 34,48 g |
Sacharidy | 210,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dělám několik roků karbanátky a po svém. Do hmoty dam klidně i namočený rohlík a strouhanku aby se dobře dělaly kuličky:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 17:54
Jsem ráda, že jsem tu tenhle recept našla. Dřív jsem ho tahala ze Zoufalých rybářů, ale letos jsem ho tam už nenašla. My jsme si tyhle karbanátky oblíbili a kvůli nim jsem v posledních letech kupovala na Vánoce většího kapra. Zoufalí rybáři je měli na dva způsoby, buď jako klasické karbanátky nebo naložené v láku. Vždycky jsem to dělala tak, že část karbanátků jsem dala do mrazáku a pak jsme je konzumovali teplé s bramborem a část jsem naložila. Vypadá to, že ingredience jsou stejné, jako měli Zoufalí rybáři, takže už se těším.
24. 9. 2023 07:05
V nálevu postrádám cukr. Opravdu tam není ❓
18. 4. 2020 16:35
kutil25: jsou zavařené výborné.
18. 4. 2020 16:34
aneta sikorova:
29. 10. 2019 21:08
Eja57: Ne, ne bez ryb já vydržím ! Na Štedrý večer povinně jeden kousek, /kvůli manželovi/ on taky ryby sice nejí, ale na Štědrý večer kapr musí být. A Švábský bramborový salát bez majonézy. Tak to dělala tchýně, takže to tak musí být. Mořské ryby taky ne ,suši bych do pusy nedala/ viděla jsem pod mikroskopem preparáty z mořských ryb! Podívaná , pro mikrobiologa jak vyšitá!
29. 10. 2019 20:19
Veronika.Hrozna: U nás to byla letitá tradice - co se nesnědlo 25.12. k snídani, šlo do nálevu a do lednice, na Silvestra ideální ke konzumaci. Přibližně jako utopenci, jen nálev trochu kyselejší, proložit cibulí. Kapra filetuji, ale drobné kostičky by se spolehlivě rozpustily. Pokud děláš na Vánoce kapříka, vyzkoušej třeba jen dva tři kousky, je to fakt dobré...
29. 10. 2019 18:38
hosta: to jsem netusila.
29. 10. 2019 16:17
Veronika.Hrozna: to jsou pečenáče, i tady na ně je pár dobrých receptů. Můj tatínek rybář je dělával o Vánocích taky a byla to lahůdka
29. 10. 2019 13:14
Moje tchýně dělala takto zbylého Vánočního kapra. Osmažený kapr byl naložen do nálevu, a dál nevím! Nevím ani nálev, a ani kolik dní to tam mohlo být ! Papala to postupně! Nevím jak to chutnalo, nikdo kromě ní to nepapal.
28. 10. 2019 20:45
aneta sikorova: Dobrý den já jsem je nikdy nezavařovala, jsou v kyselém nálevu, a vydržely mi dlouho.
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
28. 10. 2019 20:32
lze tyto karbanátky normálně zavařit?
18. 5. 2013 21:32
Díky za info
14. 5. 2013 23:10
ormi:
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
14. 5. 2013 16:14
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság
24. 12. 2009 22:53
+7
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: rybí karbanátky v nálevu nálev na rybí karbanátky recept na rybi karbanátky v nalevu rybí karbanátky sladkokyselém nálevu rybi karbanatky v kyselem nalevu rybí karbanátky recept v nálevu lak na pečenáče karbenatky rybí karbanátky karbanátky v nálevu rybí karbanátky nálev nalev na karbanátky rybí karbanátky v nalevu recept rybí pečenače kysele karbanatky karbenatky recepty rybý karbanátky naložené rybí karbanátky rybý karbanátky v nálevu rybikarbenatky
Suroviny: maso, sůl, pepř, cibule, česnek, vejce, majoránka, koření kari, kmín celý, strouhanka, vejce, mouka hladká, voda, ocet, sůl, cibule, paprika sterilovaná, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
21 názorů