Židovský kaviár - paštika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 148 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,97 g |
Tuky | 217,86 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 3,13 g |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 22,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Židia majú zakázané konzumovať bravčové mäso - preto pečienka hydinová aj masť. Ja, ako nežidovka, zásady kašrutu dodržiavať nemusím a paštétu vyrábam s bravčovou masťou.
Chutí na čerstvom chlebe, ale zvykneme si ju natierať aj na lokše.
Plus kyslá uhorka, feferónka, kyslá kapusta a pohárik vínka z malokarpatských viníc...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 09:31
29. 3. 2010 21:53
2. 12. 2009 09:59
2. 12. 2009 08:51
http://www.toprecepty.cz/recept/4621-falesna-husi-...
2. 12. 2009 00:56
A tady se mi nabízí takhle náádherný recept. Děkuju moc a zítra jsu koupit játra.
1. 12. 2009 19:18
1. 12. 2009 18:59
Do smrti požíval české výrazy, ktoré sa tam naučil...
1. 12. 2009 18:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 15 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Další recepty
Tématické fráze: kaviár recepty domácí kaviár židovský řízek židovské recepty židovská pečienka pomazánka z kaviáru kaviár recept pastika židovská kuchařka židovský řízek recept kaviár recepty z kaviáru pomazánka z paštiky staré židovské recepty domácí paštika recept kaviár pomazánka domácí paštika od babičky židovské pečienky paštiky recepty židovské kuchyně
Suroviny: játra kuřecí, cibule, česnek, sůl, pepř, žloutek, sádlo kachní
Židovský kaviár - paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlJ8
8 názorů