Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborné kyselo

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 11. 2009 11:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 067 kJ / 733 kcal
Bílkoviny48,86 g
Tuky38,31 g
Vláknina12,25 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 519 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy44,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kvásek se dá koupit.Prodává se také jako chlebové těsto,to je ale tužší,a tak ho je potřeba rozředit v mléce,jinak se s ním pracuje stejně jako s kváskem.

Kyselo jsem se naučila asi před rokem a dělám ho docela často.Přeji dobrou chuť :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

31. 10. 2019 15:39

Jarka albrechtova: Jak Focus2002 říká, kvásek se na mrazák nedává, ale jde ho uchovat dlouhodobě i jinak:
https://www.idnes.cz/hobby/domov/osetreni-kvasku-b...
Možná to bude zajímat i někoho dalšího. ;-)

Focus2002 Focus2002

30. 10. 2019 18:06

Jarka albrechtova: ne

Jarka albrechtova

4. 8. 2016 09:18

Dobrý den,může se dát kvásek na kyselo zmrazit? děkuji

Jitka Novotná

12. 5. 2016 15:47

Já dělám kyselo pro celou bandu, houby mám také zmrazené, nebo v létě čerstvé, ale brambory vařím ve slupce vždy zvlášť a každý si přidá kolik chce, je to super jídlo, každý se vždy "přežere"!:-pjavascript:;

Eviik a Miira Eviik a Miira

27. 12. 2009 18:46

Eli já sem zjistila,že je to jedno.Měla sem ho na kredenci třeba i dva dny(kvas),ale ať tak nebo tak vždy bylo moc dobré;-)Teď sem ho dělala před Vánocema a jen se po něm zaprášilo.Měla sem moc práce a hrozně sem spěchala a rodina mi pak řekla,že ho mám vždy dobré,ale tohle bylo nejlepší,co kdy jedli:-p Buď to bylo spěchem nebo kvasem,řekla bych že na něm záleží nejvíc;-):-))Každopádně děkuji za foto;-)

Eliza Eliza

20. 12. 2009 12:35

Moje premiéra, pokud se vaření s kváskem týče... Je to moc dobré, jen jsem nechala ten kvásek přes noc, jak jsem se dočetla v podobných receptech. :-p:yes:

Eviik a Miira Eviik a Miira

24. 11. 2009 15:03

Jo jo špagetko už sem na to koukala;-)...já sem si s ním naškrábala hlavně u babičky(a taky s chlupáčema):-)),i když nepotkala sem zatím nikoho,komu by nechutnalo.

spagetka spagetka

24. 11. 2009 12:19

Kyselo dělám podle receptu v podobných - tam taky vysvětluju jak a co s kváskem. Kyselo je prostě kyselo ....:-D:-p:yes:

janatka janatka

24. 11. 2009 11:58

Kyselo děláme dost často.:yes:Ono zasytí a já si kvásek kupuji, přidávám mražené houby(ty mám po ruce)vždy,houby moc nesušíme.Já nakonec tu cibulku osmahnu s vajíčkama dohromady a přidám je tam na konec.Musím dělat taky velký kotel.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyselo z čerstvých hub kyselo s kváskem polévka s kváskem kyselo kyselo recept kyselo polévka výborné polévky výborná polévka polévka z kvasu kyselo z kvasu krkonošské kyselo recept krkonošské kyselo s kváskem vejce na kyselo kvas na kyselo kyselo z chlebového kvasu polévka z chlebového kvasu staroceske kyselo polevka kyselo s kvaskem jak se dela kyselo houbové kyselo s kváskem

Suroviny: sádlo, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, houby sušené, máslo, brambory, vejce, mléko, kvásek chlebový

TopRecepty.cz

Výborné kyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlDM