Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovezi platky "pizzaiola"

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy zalezi na mase

zalezi na mase

23. 11. 2009 13:35

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie246 kJ / 59 kcal
Bílkoviny1,62 g
Tuky0,36 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tenhle recept mam rada, nebot se daji pouzit i mene kvalitni rezy masa. Doba varu se sice trochu prodlouzi, ale na chuti se to nijak neprojevi. Me by se k tomu jako priloha hodily testoviny, ale to by mi asi doma neproslo. Taliani jsou sice nudlovi, ale jako prilohu je neuznavaji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

slavek

6. 3. 2014 17:31

sorry,ale vypadá to, jako by už to někdo měl,:-((

Paprika Paprika

24. 11. 2009 06:14

Baruš - dnes můžu maso - nemáš tam pro mně kousek? :-p:-p :-D :yes::yes: ;-)

bara.it bara.it

23. 11. 2009 23:32

Diky vsem za mile komentare.:-8 Zkuste - stoji to opravdu za to:-K.

Jenda1 Jenda1

23. 11. 2009 21:09

Barčo, s chutí bych si dal:-p:-p:-p. S Iljus naprosto souhlasím, k dušení používám jedině krk nebo kližku:yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +7

HankaPu HankaPu

23. 11. 2009 19:34

:yes::yes::yes: +

pipre pipre

23. 11. 2009 17:18

Báro:yes::yes:+5.

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 16:40

Báro, kde je a není nejlepší část zvířete?:-)):-D Ślo by to třeba z kolene?:-)) Nééé, dělám si srandu, máš to krásné;-):yes:

bara.it bara.it

23. 11. 2009 14:14

Maris, ted jsi me dostala, ze jen jsem na to neprisla sama:-D:-)):-D

maris maris

23. 11. 2009 14:13

Tady platí v jednoduchosti je krása:yes: Určitě vyzkouším a aby to bylo opravdu "italské",:-K jako přílohu bych asi dala polentu. Je to +:yes::-)

spagetka spagetka

23. 11. 2009 13:58

Jééé to vypadá jedle ...:-p:yes::yes:

Iljusa Iljusa

23. 11. 2009 13:53

Krása, co se týká masíčka. Je nádherné. Nemám ráda hovězí maso zadní, připadne mi suché, u nás vede kližka, krk .... Hovězí má být mírně prorostlé :yes: Však takový steak s kostí jedině prorostlý:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí pizzaiola omáčka pizzaiola hovezi platky kuřecí plátky ala pizzaiola u jančíků hovězí plátek pizzaola hovezi platek pizzaiola hovězí plátky recept steak pizzaiola recept hovezi platky s mozzarelou hovězí plátky na kamen pizzaiolla omáčka pizziola pizzailoa kuřecí plátek pizzaola pozzaiola steak pizzaiola pizzaola omáčka jancik hovezi kuřecí pizaiola

Suroviny: plátek hovězí, rajče, sýr mozzarella, koření oregáno, olej olivový, sůl, mouka

TopRecepty.cz

Hovezi platky "pizzaiola"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZ6D