Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské řízky

Šťavnaté maso se sýrem obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžeme je smažit i péct v troubě, výborně chutnají s přidanou petrželkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (198×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

22. 11. 2009 18:58

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 923 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny150,88 g
Tuky53,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 2,33 g
Sůl5,69 g
Sacharidy22,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jiří Tefr

29. 4. 2010 21:58

tak vážené dámy, dohadujete se tady fakt o nasmyslech, ovšem pravdou je, že opravdu tento recept, na holandský řízek neodpovídá, a to jsem kuchař, je to bez chuti a nikterak vábivé, souhlasím s názorem pisatelky, kterou jste tady pomalu zesměšnily, zdali dala více oleje atpd., autor receptu by se nad sebou měl zamyslet !, prach sprostá sekaná a to ještě bez chuti:-!:-!:-((

Lucka

24. 4. 2010 09:18

samozřejmě, že jsem použila na smažení tefl. pánev, jinou doma ani nemám, ale tak nějak mě napadlo, jestli jsem tam nedala o trošku víc sýra, protože při smažení vytékal a tím se to rychle připalovalo, nevím...vařím již kolik let, prý docela dobře a že bych nezvládla tento recept, se mi nezdá, navíc z těchto TOP receptů zkouším dělat různé dobrůtky, vč. sladkostí a pokaždé je to mňamka, takže nevím, kde se stala chyba, vím jen jedno, že tyto řízky už dělat nebudu..byla jsem pěkně vytočená, ztráta času, surovin a pak jsem musela rodinu řvoucí hlady nakrmit rychlou náhradou :-//

ivulinka ivulinka

23. 4. 2010 20:28

Lucko, také nechápu, proč se ti nepovedly, na takové věci mušíš použít teflonovou pánev, pak se ti nic nepřilepí.

eva hubova eva hubova

23. 4. 2010 20:26

Já dělám řízky stejným způsobem ,obaluji do trojobalu 1x a nic se mi nepřipaluje,asi jste to smažila na malém množství tuku.:-))+13

Lucka

23. 4. 2010 20:18

tak jsem zkoušela dnes tento recept a fakt hrůza, už to NIKDY dělat nebudu, s holandským řízkem to nemá nic společného, rychle se to připaluje, paní autorka zřejmě zadala špatný poměr surovin, to je jedno, všechno jsem to vyhodila,jen mě překvapila ta chvála tady..opravdu nechápu !:-//:no::no::no:

mardosa mardosa

13. 3. 2010 13:35

Tak jsem je právě udělala a jsou bezvadný.Díky za recept a dávám bodíka,přidám foto dodatečně.:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

Eviik a Miira Eviik a Miira

27. 12. 2009 18:48

Mirčo moc děkuji za fotečky;-) vařím,peču a málo fotím,takže dííííík:-))

Teta Lena

5. 12. 2009 16:23

Zrovna se je chystám dělat na zítra.Tak jsem si je připoměla.Ale jsem zvědavá mám tam uzený sýr jaké to bude.Posílám dodík;-):yes::-p

Paprika Paprika

3. 12. 2009 23:09

Mirčo:-) - ta nezklameš ;-)

Iljusa Iljusa

3. 12. 2009 10:58

krásně jsi to upekla ;-)

mirca75 mirca75

3. 12. 2009 09:33

Eviik a Miira:-).Včera jsem dělala k večeři různé variace na téma mleté maso a jednou z nich byly i naše oblíbené holandské řízky:-p:-p.Jako vždy jsme si moc pochutnali a tak připojuji boďku č.5 a fotečky:-).Je to výborná klasika:-p.

Lusinda79

3. 12. 2009 09:29

Holanďany máme moc rádi.Remo plátky, to jsem nikdy neslyšela:-//

Eviik a Miira Eviik a Miira

23. 11. 2009 17:05

35 let:-O tak to jsem ještě nebyla na světě,ale moc k tomu nechybělo:-D Každopádně doufám,že z těch remo plátků nemáte celoživotní následky a bede vám chutnat;-):-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 11. 2009 14:15

Je pravda a přikláním se k manželovi Papriky,že já je kupovávala když byl muž na vojně a tak jsme s dcerou musely velmi spořivo vařit a tak v té době mi rema plátky přišly vhod bylo to opravdu levné,ale dost dlouhou dobu jsem pak mleté maso taky nemohla.To už je pomalu 35let.:-D:-D:-D
Ale tohle je úplně jiný recept,takže tady dávám bod.:yes:

Eviik a Miira Eviik a Miira

23. 11. 2009 14:10

Tak socialistické dětství sem měla taky,ale tohle nějak nepamatuju:-D,když sem je začala dělat,tak všichni kroutili hlavama,že jako bez cibule??...a bez česneku??:-O ...no a pak dlabali až se jim uši hejbaly:-D;-)

1 8 9 10 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: holandský řízek holandský řízek holandský řízek recept holandské řízky z mletého masa holanský řízek holanské řízky recept na holandský řízek recepty holansky rizky recept holandský řízek holanský řízek recept pravý holandský řízek holandský řízek se sýrem holanské řizky recept recepty holandský řízek maminčiny recepty holandský řízek holandský řízek podle pohlreicha holandské karbanátky holadsky řizek pravý holandský řízek recept recept na holanské řízky

Suroviny: maso vepřové mleté, sýr eidam, mléko, sůl, pepř, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Holandské řízky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WQG