Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na zelí

Králík má výborné, dietní a lehce stravitelné maso. Chuť je podtržena uzenou slaninou a čerstvými bylinkami. Kysané zelí zachytí veškerou vypečenou šťávu z masa. Pekáček s masem doplňte vhodnou přílohou a sváteční oběd může začít.

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

20. 11. 2009 12:07

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 368 kJ / 805 kcal
Bílkoviny4,50 g
Tuky84,17 g
Vláknina4,23 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,02 g
Sacharidy6,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento králik je výborny pečeny v řimskem hrnci, ale nejdřív třeba ten hrnec namočit ve vodě a doba pečeni se pak zkráti na 35 min.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

20. 11. 2009 15:18

super další králíček :-p, jinak, Severinko,nevím jak ve vašem Albertu, ale u nás ty kostry potažené něčím růžovým se snad ani za králíka považovat nedají ,,,,:-(;-), mám naštěstí hodného souseda od nás, který mi čas od času, ukáže, jak vypadá pořádný králík, abych nezapomněla :-D, jinak :yes:

Severinka Severinka

20. 11. 2009 14:48

Bibinko, nevím jestli jsi z tuzemska nebo ze zahraničí. Jestli jsi odsud tak králík se dá běžně koupit v každém supermarketu. Zrovna v neděli jsem ho u nás v chlaďáku viděla v Albertu.:-D:-D

Věrka.

20. 11. 2009 13:54

Kdo nemá králíka, múže dát kuře a je to také dobrý.

Bibinka Bibinka

20. 11. 2009 13:40

Už bych fakt brečela;-(jak toho králíka nemám a snad nikdy neseženu-sakryš:-! Ovšem boda dávám-když ho jednou za 10 let:-Dseženu, taky ho podobně dělám a ještě toho králíka prošpikuju.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2009 13:19

Severinko, tak ty králíky ti závidím:-// Určitě by to šlo s knedlíkem i s bramborem, popřípadě s chlupatými knedlíky:-p. Moc hezký recept;-)

Severinka Severinka

20. 11. 2009 12:49

To vypadá lákavě, králíci jsou připraveni v mrazáku, zelí je už hotové, určitě vyzkouším:-p:-p A co k tomu dáváte za přílohu ? Brambor?Knedlík? Asi by šlo oboje co ??:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na zelí porcování králíka video porcování králíka porcovani kralika video jak dlouho pect kralika doba peceni kralika králík zelí králík v zelí králík recepty pečený králík na zelí recepty z kralika pečený králík se zelím králík na kysaném zelí králík v římském hrnci recepty králík na zelí jak dlouho se vaří králík králík doba pečení kralik zeli knedlik králík na zelí recept recept králík na zelí

Suroviny: králík, zelí kysané, rozmarýn, koření oregáno, sůl, pepř mletý, olej, cibule, slanina anglická

TopRecepty.cz

Králík na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91LY