Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 11. 2009 14:33

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie727 kJ / 174 kcal
Bílkoviny2,20 g
Tuky0,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,35 g
Sacharidy35,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 1. 2011 16:34

Eli;-)díky za príma oběd:-pDělala jsem sice z krkovičky,ale moc nám chutnalo:-*+10 bodík a méň zdařilou fotku posílám:-8

lizarde

6. 5. 2010 17:48

Yummy! :yes: Nestihala jsem marinovat, tak jsem prvni varku nechala v marinade jen 10minut a stejne to bylo vonavoucke a vynikajici. Ted pockam, jaka bude varka cislo dve:) A mrknu na patatas, ty taky vypadaji lahodne.
Diky za recept, osmy bodik.

Eliza Eliza

15. 11. 2009 18:48

Bibi :-), jasně, že to jsou tvoje Patates, jen jsem napsala "rozmarýnové", abych vyjádřila tu kombinaci bylinek, které jsme měli v poledne na talíři...:-);-)
K tvému receptu "Řecké patates" jsem přidala komentář a fotky, tak tam jukni!!
:-K

Jenda1 Jenda1

15. 11. 2009 18:29

Eli, krásný voňavý recept:-p:-p a standardně krásné fotky:yes:. Posílám sedmý bodík:-). :-!:-)):yes::yes::-K

Bibinka Bibinka

15. 11. 2009 17:12

Eli, nejen, že to na obrázku vypadá nádherně, ale musí to být i dobré:-p Nejdřív jsem si myslela, že ta příloha jsou Patates a jak píšeš tady, tak nee;-)Zaručenej bodík ti letí:yes:

Eliza Eliza

15. 11. 2009 16:58

Díky za body :-K. My jsme dnes měli takový bylinkový oběd ;-) - Bibinčiny rozmarýnové brambory, tymiánové maso a koprové fazolky - ale kupodivu se to nijak netlouklo, řekla bych, že naopak. :-)

pipre pipre

15. 11. 2009 16:32

:-p:yes:+4.

mirca75 mirca75

15. 11. 2009 15:18

Elizo:-)za tymiánovou mňamku a krásné fotečky ti posílám boďku;-)-a to prosím můžu,protože kombinace maso,pivo,tymián mi je chuťově blízká:-p;-).

Iljusa Iljusa

15. 11. 2009 15:08

:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2009 14:37

Dobrý recept, hezké fotky. S pivem a medem už jsem něco dělala a dopadlo to na výbornou.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plátky naložené vepřové plátky marinada s tymianem vepřová kýta s tymianem vepřové plátky recepty marináda tymian veprove platky s tymianem tymianova marinada vepřové plátky naložené tymianove maso vepřový plátek v marinádě medová marináda s rozmarýnem a tymiánem marináda na vepřovou krkovičku s pivem marináda vepřová kýta s medem na pivě marináda na vepřovou kýtu marinády na grilování plátků z vepřové kýty marináda z tymianu recepty na omáčky z vepřového masa vepřové maso omáčky recepty vepřova kýta na pive s medem

Suroviny: kýta vepřová, pivo světlé, med, omáčka sojová, omáčka chilli, tymián čerstvý, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VA5B