Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh plněný libečkem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

12. 11. 2009 13:29

Suroviny

Porce: 1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj dnešní oběd, můj nápad. Vynikající!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

smukoo smukoo

16. 11. 2009 00:12

:yes:...už aj viem, čo je to "libeček", iba ten kapor chýba...ale plusový bodeček dávam...nemá to chybu, ja dokonce už aj cítim na jazyku jeho chuť!!!! :-p - rišo

BILKOVAI BILKOVAI

12. 11. 2009 20:44

Kurnik, pstruha miluju:-* Ten vypadá velice jedle. Dělám stejně, akorát plním petrželkou. Bodík letí a libeček mám v mrazáku:-))

Jana Pá

12. 11. 2009 20:13

Jendo1, libeček bude asi v mrazáku:-O, jinak živej:-D libeček už není;-):-D, recept je známý - viz podobné recepty:-!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2009 20:11

Jendo, z truhlíku na okně.;-) Mám ho taky kupu v mražáku:-))

Jenda1 Jenda1

12. 11. 2009 19:36

Jani, tak to už byl sedmý bodík, Anetka byla rychlejší;-).

Jenda1 Jenda1

12. 11. 2009 19:35

Jani, to bude super voňavý recept:-p. Zajímalo by mě, odkud teď máš libeček, když já už se těším na jaro, až mi na zahrádce opět vyroste. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Aneta Aneta

12. 11. 2009 19:31

Rybičku Jani máme rádi, vyzkouším:yes:
Bodík:yes:

knedlicek

12. 11. 2009 18:57

:-):yes:

Bibinka Bibinka

12. 11. 2009 15:17

Jani, pstroužek mňamózní a s tím libečkem hmmmm ňam. Letí ti ode mne bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2009 13:59

Iljuso, já jsem si dnes zapoměla koupit brambory, tak jsem to měla se zeleninou a tak jsem si dovolila i kousek toho másla. Jinak je to jen lžička oleje.;-)

Iljusa Iljusa

12. 11. 2009 13:54

hmm, moc pěkné :yes: Jani, příště do trouby, ušetřila by si kilojouly :-D

zizala zizala (moderátorka)

12. 11. 2009 13:41

Janatko, výborná je i hlíva nebo žampiony;-)Můj muž bylinky akceptuje skoro všechny, ovšem kromě libečku, k tomu má odpor:-8:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2009 13:39

janatka, třeba houby?:-)):-D, asi ne, no, řekla bych, že klidně nic. Pstruh sám o sobě je vynikající jen na másle. Libeček jsme kdysi dávali do grilovaných makrel a bylo to dobré, ale v tom pstruhovi to fakt nemá chybu. Samozřejmě jen pro ty, co jej mají rádi, například spagetka:-)):-D, ta by snad mohla libeček i v žemlovce:-D:-))

janatka janatka

12. 11. 2009 13:35

No jo zase něco na chuťové buňky,ale spíše jen moje.Manžel moc takto bylinky nechce:-S,co bych mohla dát místo toho??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recepty recepty s libečkem pstruh libeček recepty pstruh pstruh na grilu s libečkem plněný pstruh pstruh s libeček recept na grilování pstruha ryba s libečkem pstruh pstruh na grilu libeček libeček pstruh plněný pstruh s libečkem na grilu grilovaný pstruh libeček pstruh recepty na bylinkách libeček recept libeček ryby pstruh recepty bylinky recept na grilovani pstruhu

Suroviny: pstruh, sůl, kmín celý, koření na ryby, koření grilovací, mouka hladká, libeček, máslo

TopRecepty.cz

Pstruh plněný libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLM8