Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Směs pečená v alobalu

S teplým počasím přichází také období oblíbených letních grilovaček. Vsaďte na sytou masovo-zeleninovou směs, plnou různých chutí, pečenou v alobalu. Díky její příjemné vůni se vám rychle začnou sbíhat sliny.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 11. 2009 01:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 115 kJ / 2 896 kcal
Bílkoviny162,55 g
Tuky214,54 g
Vláknina26,05 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 8,30 g
Sůl20,34 g
Sacharidy69,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

9. 2. 2016 09:32

Chybí mi tu podstatná informace. Na kolik stupňů,má být trouba zahřátá?

Miroslava Černucká

25. 1. 2016 22:32

mám vyzkoušeno každou porci zvlášť,na alobal dát nejdříve
slaninu, kotletu naklepat-osolit-opepřit/možno i trochu gril.koření/
potřít česnekem na to paprika na proužky,rajčata na plátky a nakonec
brambory na plátky zabalit alobal
Péci cca.45 minut. Je to moc dobré

Anna

22. 1. 2016 14:31

zkusím to, vypadá to skvěle je to moje parketa.děkuji

malyLibor

22. 1. 2016 11:19

Třináctka je moje šťastné číslo, jsem rád, že jsem mohl udělit třináctý bodík pod tento určitě vynikající recept... a ukládám si jej na vyzkoušení (y)

zizala zizala (moderátorka)

25. 6. 2015 18:34

Míša: Jeden velký balík se hůře propéká, prohřívá a taky dělení hotového jídla je pak náročné. Rozhodně doporučuju zabalit zvlášť každému porci ;-) Proti vytečení stačí alobal dát dvojitě a pořádně zajistit :-)

Osobně bych tam už nedávala sýr, jsou to úplně zbytečné bílkoviny navíc k masu (nešvar české kuchyně) a nevypadá vábně, chytá se alobalu, takže většina zůstane připečená. A navíc, než se upeče maso, může se sýt snadno spálit.

Míša

25. 6. 2015 18:10

Vypadá to opravdu moc dobře a může to tak i chutnat. Možná by bylo lepší aby to byl jeden velkej balík a v tom jídlo, ne zvlášt. Je to pohodlnější, každý si může nabrat a taky to nevytejká :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 18:24

:yes::yes:

Spuname

19. 1. 2010 20:30

vypadá to hodně dobře:-p, dávám:yes:, bude se mi hodit na venkovní grilovačku, už se těším, něco podobného děláme,podle ingrediencí to určitě nezklame:-)

marunda marunda

21. 12. 2009 23:47

nádera, zkusím, jen nedám játra a žampiony. To nemusím.:yes::yes:

Gabina

18. 12. 2009 01:37

Výborné, udělalo se hodně šťávičky :-p:yes:

Jana Pá

12. 11. 2009 17:23

To vypadá dobře, dělávám podobně, ale jen z jednoho druhu masa a jinak zelenina je daná lednicí a koření také tím, co máme doma. Jinak když přidám více brambor, tak už nemusí být příloha a ještě si nechávám tvrdý sýr postrouhaný až na konec-jak se vybalí jídlo - to je potom mňamka:-D Musím pochválit a poslat plusíka:-!:yes:

Gabina

12. 11. 2009 15:13

Janatko, zkus si koření umíchat doma http://korenisveta.cz/e-shop/mexicke-speciality/me...

janatka janatka

12. 11. 2009 14:02

Maruško:to mexické koření čím nahradit???Obávám se,že u nás nic takového namají,zatím jsem se tím nesetkala.:-//Jinak lákavé,zajímavá směsice.:-p

mirca75 mirca75

12. 11. 2009 08:57

Směs vypadá zajímavě a dle použitých surovin,bude jistě i pěkně voňavá a šťavnatá:-p.Dávám na vyzkoušení(jen vynechám papriky a nahradím jinou dobrotou;-)) a už se moc těším,až ochutnám:-p.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečené maso v alobalu kuře pečené v alobalu minutky kureci speciality recepty maso pečené v alobalu pečené maso v alobalu s bramborami kuřecí prsa v alobalu pečení masa v alobalu kuřecí maso pečené v alobalu pečené kuřecí prso v alobalu pečená zelenina v alobalu maso s brambory v alobalu pečené kuře v alobalu vepřové maso pečené v alobalu speciality pečená masa recepty maso v alobalu speciality v alobalu smes v alobalu zelenina v alobalu pečené brambory v alobalu

Suroviny: kýta vepřová, prsa kuřecí, játra drůbeží, hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, špekáček, brambory, slanina anglická, cibulka jarní, koření grilovací, koření mexiko, sůl, olej olivový, sýr tvrdý, petrželka, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Směs pečená v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VANB