Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oříškové nudle

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 7 min

7 min (7 min příprava)

8. 11. 2009 21:43

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 910 kJ / 1 174 kcal
Bílkoviny45,33 g
Tuky28,13 g
Vláknina16,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,08 g
Sacharidy177,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Urcite viem, ze som tento recept citala v nejakom casopise, ale neviem v akom.

Pamatam si, ze na obrazku boli tie cestoviny hrubsie a dlhsie.. mozno spagety. Mne ostalo zo vcera za misu uvarenych nitoviek a tak som pouzila tie...nevedeli sme si to vynachvalit...neutekalo to z vidlicky, neviselo to z vidlicky...rozhodne odporucam....vymiesala som ich na panvici, kde som opekala maso. robila som to prvykrat a bolo to vynikajuce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lusinda79

9. 3. 2010 21:03

Vybusná-tohle musí být vynikající, ukládám, protože "asii"mám v plánu...:yes:

yanull yanull

3. 12. 2009 10:49

Chystám se toto co nejdříve vyzkoušet, jen nemám doma buráky, ale snad nic nepokazím mandlemi.. bodík posielam už teraz, protože je to na Slovensko :-):yes::-K

jipak

17. 11. 2009 18:48

Vybusna,já jsem jen takový okoukávač,ale ten recept je skvělý a tvoje komentáře ještě lepší. Jen s ostudou přiznávám,že ač jsem se slovenštinu povinně učila ve škole a četla jsem slovensky knížky,chvilku jsem uvažovala,co jsou to rezance. Ostuda. Posílám bodík.:yes:

kokronilla kokronilla

12. 11. 2009 11:19

Dělala jsem včera z čínských nudlí na smažení- naprostá paráda:yes:

magdalenka magdalenka

10. 11. 2009 00:48

Ja som čakala, že to budú klasické sladké orechové rezance, čo som celé detstvo nejedávala a u nás bývali veru často, preto som na recept ani neťukla doteraz.
Prekvapuje ma jednoduchosť, verím ti, že je to skvelé, milujem jednoduché veci...pekný večer!
+

dzungila

10. 11. 2009 00:38

Skvělé:-!:yes: Úplně cítím tu chuť!:-p;-) Bodík!:yes:

Jenda1 Jenda1

9. 11. 2009 23:01

Zajímavý recept a pěkné fotečky si zaslouží 14. bodík;-). :-!:-)):yes::yes::yes:

alenka111

9. 11. 2009 17:57

uuuuuuzasne a velmi dobre to aj vyzera. Urcite vyskusam.

pipre pipre

9. 11. 2009 13:52

Juj, to vypadá moc dobře!!! Ukládám a určitě udělám:yes::yes:10

zizala zizala (moderátorka)

9. 11. 2009 13:35

No, tohle vypadá silně jedle:-p:-p Jak jsou tam oříšky...ty já můžu kdekoliv a jakékoliv množství:-8

vybusna vybusna

9. 11. 2009 13:34

rezance sa neopekaju, ta farba je zo sojovky....bez toho oleja mi to bolo dost suche, tak som uviedla v recepte, ze treba zakvapnut olivovym olejom.....ja som mala ale zbytky oleja...po okepani masa, takze som tie rezance poobracla v tom oleji s prichutou masa

Matysecka25

9. 11. 2009 13:26

mají ty nudle takovou hezkou barvu, protože vypadají opečené? nebo to dělá jen ta sojovka? tak opékají se nebo ne?

Hella Hella (moderátorka)

9. 11. 2009 11:29

Ty nejlepší dobroty většinou vznikají náhodou... Ale bodík je tutovka.

spagetka spagetka

9. 11. 2009 10:27

Vybusna, naozaj skvely nápad ....:-D;-), vážně to vypadá dobře :-p:yes: a jak radí Drobek, to dělám, protože těstovin vždycky uvařím víc, takže zamrazit...:yes:

Drobek Drobek

8. 11. 2009 23:43

:-p Tak, a víš jak to dělají se špagetami v italských restauracích tady v Amerikánsku? Mají jich navařeno dopředu, vlastně jen navařeno ale nedovařeno. A pak, pro každou objednávku zvlášť vrznou jednu porci do kuželového cedníku a šupnou do vařící vody. Na chvíli, jen aby se špagety prohřály = dovařily.:-O
Když doma vařím špagety vždycky jich udělám víc, pak odeberu co nesníme hned a jde to do mrazáku. Pak jsou dobré nejen na italské či české jídlo, ale i do číny, na stir and fry, s mraženou zeleninou, od minula uvařeným masem (no, nebo čerstvým), česnekem, zázvorem...
Prostě večeře narychlo.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nudle co jsou rezance co jsou rezance-,- co jsou to rezance navareny nudle recept z nudlí nudle recept recepty pavlíny berzsiové jak se dobře opékají čínské nudle nudle slovensky nudle po slovensky jak se opékají čínské nudle a špagety vaření nudlí recept vepřový gyros s činskými nudlemi jak se dělají špagety oříškové nudle nitove druhy pomel opečené brambory

Suroviny: nudle vlasové, omáčka sojová, česnek, arašídy

TopRecepty.cz

Oříškové nudle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZ2l