Oříškové nudle
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 910 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,33 g |
Tuky | 28,13 g |
Vláknina | 16,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 177,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Urcite viem, ze som tento recept citala v nejakom casopise, ale neviem v akom.
Pamatam si, ze na obrazku boli tie cestoviny hrubsie a dlhsie.. mozno spagety. Mne ostalo zo vcera za misu uvarenych nitoviek a tak som pouzila tie...nevedeli sme si to vynachvalit...neutekalo to z vidlicky, neviselo to z vidlicky...rozhodne odporucam....vymiesala som ich na panvici, kde som opekala maso. robila som to prvykrat a bolo to vynikajuce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2010 21:03
Vybusná-tohle musí být vynikající, ukládám, protože "asii"mám v plánu...
3. 12. 2009 10:49
Chystám se toto co nejdříve vyzkoušet, jen nemám doma buráky, ale snad nic nepokazím mandlemi.. bodík posielam už teraz, protože je to na Slovensko
17. 11. 2009 18:48
Vybusna,já jsem jen takový okoukávač,ale ten recept je skvělý a tvoje komentáře ještě lepší. Jen s ostudou přiznávám,že ač jsem se slovenštinu povinně učila ve škole a četla jsem slovensky knížky,chvilku jsem uvažovala,co jsou to rezance. Ostuda. Posílám bodík.
12. 11. 2009 11:19
Dělala jsem včera z čínských nudlí na smažení- naprostá paráda
10. 11. 2009 00:48
Ja som čakala, že to budú klasické sladké orechové rezance, čo som celé detstvo nejedávala a u nás bývali veru často, preto som na recept ani neťukla doteraz.
Prekvapuje ma jednoduchosť, verím ti, že je to skvelé, milujem jednoduché veci...pekný večer!
+
Prekvapuje ma jednoduchosť, verím ti, že je to skvelé, milujem jednoduché veci...pekný večer!
+
10. 11. 2009 00:38
Skvělé Úplně cítím tu chuť! Bodík!
9. 11. 2009 23:01
Zajímavý recept a pěkné fotečky si zaslouží 14. bodík.
9. 11. 2009 17:57
uuuuuuzasne a velmi dobre to aj vyzera. Urcite vyskusam.
9. 11. 2009 13:52
Juj, to vypadá moc dobře!!! Ukládám a určitě udělám10
9. 11. 2009 13:35
No, tohle vypadá silně jedle Jak jsou tam oříšky...ty já můžu kdekoliv a jakékoliv množství
9. 11. 2009 13:34
rezance sa neopekaju, ta farba je zo sojovky....bez toho oleja mi to bolo dost suche, tak som uviedla v recepte, ze treba zakvapnut olivovym olejom.....ja som mala ale zbytky oleja...po okepani masa, takze som tie rezance poobracla v tom oleji s prichutou masa
9. 11. 2009 13:26
mají ty nudle takovou hezkou barvu, protože vypadají opečené? nebo to dělá jen ta sojovka? tak opékají se nebo ne?
9. 11. 2009 11:29
Ty nejlepší dobroty většinou vznikají náhodou... Ale bodík je tutovka.
9. 11. 2009 10:27
Vybusna, naozaj skvely nápad ...., vážně to vypadá dobře a jak radí Drobek, to dělám, protože těstovin vždycky uvařím víc, takže zamrazit...
8. 11. 2009 23:43
Tak, a víš jak to dělají se špagetami v italských restauracích tady v Amerikánsku? Mají jich navařeno dopředu, vlastně jen navařeno ale nedovařeno. A pak, pro každou objednávku zvlášť vrznou jednu porci do kuželového cedníku a šupnou do vařící vody. Na chvíli, jen aby se špagety prohřály = dovařily.
Když doma vařím špagety vždycky jich udělám víc, pak odeberu co nesníme hned a jde to do mrazáku. Pak jsou dobré nejen na italské či české jídlo, ale i do číny, na stir and fry, s mraženou zeleninou, od minula uvařeným masem (no, nebo čerstvým), česnekem, zázvorem...
Prostě večeře narychlo.
Když doma vařím špagety vždycky jich udělám víc, pak odeberu co nesníme hned a jde to do mrazáku. Pak jsou dobré nejen na italské či české jídlo, ale i do číny, na stir and fry, s mraženou zeleninou, od minula uvařeným masem (no, nebo čerstvým), česnekem, zázvorem...
Prostě večeře narychlo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 minutami
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 33 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití
Další recepty
Tématické fráze: nudle co jsou rezance co jsou rezance-,- co jsou to rezance navareny nudle recept z nudlí nudle recept recepty pavlíny berzsiové jak se dobře opékají čínské nudle nudle slovensky nudle po slovensky jak se opékají čínské nudle a špagety vaření nudlí recept vepřový gyros s činskými nudlemi jak se dělají špagety oříškové nudle nitove druhy pomel opečené brambory
Suroviny: nudle vlasové, omáčka sojová, česnek, arašídy
Oříškové nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ2l
20 názorů