Lívanečky s jablky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 851 kJ / 1 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,16 g |
Tuky | 21,13 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 251,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2013 20:47
MŇAM!!!!
31. 1. 2010 16:19
Dělám "Opilé lívance" - polohr.mouka, postr.jablka, bílé víno, vejce,skořice. Prášek do pečiva nedávám. Těsto dělám dost husté díky jablkám a hotové potírám silnou vrstvou = tvaroh naředělý zakysankou/jogurtem a vanilk.cukr. , zrovna byly na sváču (víno není cítit, ale odlehčí těsto...)
15. 7. 2009 19:51
výborné lívanečky , brzy je prý musím usmažit znova . Těsto jsem o 1 vajíčko ošidila , prášku do pečiva jsem dala pouze 1/4 a jablíčka jsem nastrouhala nahrubo. Těsto bylo krásně nadýchané a díky nastrouhaným jablkům ho bylo i na čvrt litru mléka poměrně dost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 1 minutou
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 1 minutou
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 4 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 10 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 18 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: lívance s jablky livanecky lívanečky z jablek výborné lívanečky jablkové lívanečky nadýchané lívanečky lívanečky z prášku do pečiva něco z jablek lívanečky s jablkama lívanečky s jablkem lívance bez kynutí s jablky livance s jablkama recept na livanečky livance s jablkem lívance s jablky recept buchti lívanečky s prasku do peciva ovesné lívanečky s jablkem recept na buchti jablíčkove lívance
Suroviny: jablko, vejce, mouka polohrubá, cukr, mléko, prášek do pečiva, džem, cukr skořice
Lívanečky s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MZ
3 názory