Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový řízek v jablkovém těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy záleí na tom, jak vám jde práce rychle

záleí na tom, jak vám jde práce rychle

20. 2. 2008 11:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 171 kJ / 1 236 kcal
Bílkoviny123,19 g
Tuky31,22 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 700 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy101,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s bramborovou kaší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cenaso

7. 3. 2016 14:57

Dobré, jen jsem nevěděl co se skořicí a vínem, asi se to mělo přidat do toho vajíčka s jablky.

Brutzel-Svejk

2. 10. 2010 14:01

Odzkoušeno. Je to bezva kombinace - výborné chuti. Jasně sůl musí být. Trochu piplačka z obalem, ale stoji to zato.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 3. 2009 13:14

Není zde vůbec uvedená sůl, ale je rozhodně potřeba. Játra je sladká a jablka také, takže po usmažení dosolit. Jinak velice dobrý nápad a já plusuji!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrové řízky játrový gulaš kachni jatra recept kachní játra recepty obalovaná játra řízek z jater řízek řízky z jater zabijačková polévka bílá recepty kachní játra smažená kachní játra kachní jatra obalované játra obalovaná kachní játra obalovaná kuřecí játra kuřecí játra jako řízek recepty z kachních játer obalovaná smažená játra řízky z kachních jater smažený řízek z jater

Suroviny: játra vepřová, jablko, víno bílé, mouka hladká, vejce, olej, citron, skořice mletá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játrový řízek v jablkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KGG