Pangas v ořechovo-česnekovém kabátku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 900 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 0,56 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Prekvapilo ma, že tu tento jednoduchý recept nie je, kto má rád kombináciu orechov a cesnaku, určite mu zachutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2010 00:33
2. 1. 2010 13:49
2. 1. 2010 13:06
2. 1. 2010 12:57
13. 12. 2009 08:52
10. 12. 2009 09:50
10. 12. 2009 09:47
31. 10. 2009 19:05
31. 10. 2009 16:08
31. 10. 2009 15:53
31. 10. 2009 14:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 21 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Další recepty
Tématické fráze: pangas babicovy dobroty ryby 31.10.2009 česnekový pangas kuřecí v česnekovém kabátku pangas recepty konvice na ryby konvice na vareni ryby
Suroviny: pangasius, sůl, česnek, olej
Pangas v ořechovo-česnekovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E88N
11 názorů