Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,23 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Robievam aj z bravčového mäsa, skúšala som aj s vykosteným kuracím stehnom, chutné je to vlastne z každého mäsa. Aspoň pre tých, ktorým ružičkový kel chutí...
Podávam obyčajne s varenými zemiakmi a cviklou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2009 23:46
21. 10. 2009 18:12
21. 10. 2009 17:04
21. 10. 2009 16:57
21. 10. 2009 16:36
21. 10. 2009 16:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 26 sekundami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 21 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso s kapustou hovězí s hořčicí růžičková kapusta s hovězím masem kapusta s hovězím vepřové plátky s kapustou hovězí kapusta hovězí v kapustě hovezi platky recepty na hovezi polku recepty z kapusty hovezi s kapuctou pokrmy z duseneho hovezy masa recepty s dijonskou hořčicí hovězí platky s hořticí hovězí s kapustou ružičkovou hovězí s růžičkovou kapustou hovězí na hořčici hovězí maso s hořčicí ruzickova kapusta s horcici top recepty hovězí kližka na hrubozrnné hořčici
Suroviny: kýta hovězí, kapusta růžičková, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, pepř mletý, víno bílé, hořčice, mouka hladká
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X69
21 názorů