Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,23 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Robievam aj z bravčového mäsa, skúšala som aj s vykosteným kuracím stehnom, chutné je to vlastne z každého mäsa. Aspoň pre tých, ktorým ružičkový kel chutí...
Podávam obyčajne s varenými zemiakmi a cviklou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2022 15:06
4. 12. 2022 08:53
11. 11. 2011 16:57
7. 11. 2011 16:31
6. 11. 2011 20:25
6. 11. 2011 20:06
6. 11. 2011 20:00
17. 12. 2009 17:12
17. 12. 2009 11:43
No, ale kombinaci kapusty a k ní ještě řepa - to si nedovedu chuťově představit
Ale i tak, fotečky jsou krásné a jídlo určitě moc dobré, dávám bodík
17. 12. 2009 11:42
17. 12. 2009 11:41
17. 12. 2009 10:54
15. 12. 2009 16:55
15. 12. 2009 16:40
22. 10. 2009 11:06
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso s kapustou hovězí s hořčicí růžičková kapusta s hovězím masem kapusta s hovězím vepřové plátky s kapustou hovězí kapusta hovězí v kapustě hovezi platky recepty na hovezi polku recepty z kapusty hovezi s kapuctou pokrmy z duseneho hovezy masa recepty s dijonskou hořčicí hovězí platky s hořticí hovězí s kapustou ružičkovou hovězí s růžičkovou kapustou hovězí na hořčici hovězí maso s hořčicí ruzickova kapusta s horcici top recepty hovězí kližka na hrubozrnné hořčici
Suroviny: kýta hovězí, kapusta růžičková, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, pepř mletý, víno bílé, hořčice, mouka hladká
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X69
21 názorů