Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Feferonová pasta - Pálihub

Máte rádi pálivé pokrmy? Tato pasta vám skutečně zpestří všechna oblíbená jídla od uzenin, přes guláše, k topince, pod maso nebo jen tak k příloze. Pozor! Je opravdu pálivá, ale také naprosto vynikající.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 10. 2009 19:13

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 280 kJ / 784 kcal
Bílkoviny17,52 g
Tuky2,13 g
Vláknina12,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,17 g
Sacharidy169,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme používat k párkům, do gulášů, pod maso, ale opatrně, směs je opravdu hodně pálivá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eblan eblan

8. 10. 2010 09:35

Tak sem dělala včera a super:yes:i když sem dala jen 5 čily a zbytek obyčejnou papriku je to sííííla

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2010 11:30

eblan, taky jdu na to dneska, podařilo se mi koupit větší čili papričky, to bude síla:-p:yes:

eblan eblan

5. 10. 2010 11:21

super recept:yes:budu dělat o víkendu, ale mám extrémně pálivé papriky dám míň a aby bylo do 400g doženu obyčejnou paprikou....já mám teda hubu plechovou, ale to jsou i na mě moooc, tak aby mohl jíst doma i někdo jiný:-) snad to vyjde:-)

1913

10. 11. 2009 14:14

pro milovníky všeho pálivého doporučuji www.paliveomacky.cz;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 10. 2009 10:43

Vašku, nééé, vylívám do výlevky!:-)). Tohle bylo náročné i na dýchání výparů z vaření feferonů. Správně tam mělo být snad jen 150ml kečupu, ale s klidem želvy jsem dala celou sklenku a i tak jsem se zakuckala:-)) při ochutnávání;-). Jenže chlapi tohle mají rádi třeba ke klobásám, použít se to dá i do pomazánek na silvestrovské jednohubky a pod. Díky za bodíky;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 10. 2009 10:08

:-) Tohle vypadá moc dobře, ukládám do oblíbených:yes::yes:

Ivusa Ivusa

23. 10. 2009 08:24

Jani to je skvělý receptík.Musím vyzkoušet,jestli dnes narazím v obchodě na feferonky ,hned se do toho pustím.Kluci jsou na ostré jako diví,jsou schopni sníst na posezení skleničku zavařených feferonů,tak je tohle určitě nadchne.Dávám boďku:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

23. 10. 2009 07:56

Předpokládám , že slitou vodu z feferonek nepoužíváme ? jinak +bodík

bara.it bara.it

23. 10. 2009 07:55

Moc moc moc moc moc se mi to libi, ukladam a po pristim nakupu vyzkousim.:-O Bodik ale posilam uz ted:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2009 23:29

Eli:yes::yes::-)):-)):-D

Eliza Eliza

22. 10. 2009 23:14

Janinko, nějak se mi začíná stahovat pusinka a nožky by skoro chtěly vyskotačit pro něco pikantního...:-p
Já pálivé přímo miluju a když jsem čekala Lízu ("zdravo-výživovníci" mě odsoudí :-D ), dělala jsem si po ránu teplý sýrový toust s pokrájenou feferonkou - nemohla jsem si pomoct...;-) Pak jsem se již celý den stravovala velmi zdravě, ale to pálivé v začátku dne jsem zkrátka potřebovala...:-!:-))

magdalenka magdalenka

22. 10. 2009 23:10

Eliza...ja neviem,ale u nás v Bille sú v polkilovom vrecku balené...

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2009 23:07

Eli, já si je šla dnes koupit na trh jen kvůli tady toho receptu.Láďa a dcera to zbožňují;-), hlavně ke klobásám, ale Pavla třeba i do pomazánek na jednohubky, ty dvě skleničky fakt stačí na rok, stačí na špičku lžičky a guláš, pomazánka, šťáva k masu, marináda na maso má právě ten správný říz;-)

Eliza Eliza

22. 10. 2009 23:03

Pálihuby miluju, ale kde bych vzala 400 g feferonů... A co pak s tím...:-* Feferonky v soli či harissa (zakoupené) jsou stálicemi v mé ledničce :yes:, takže se mi recept moc líbí.
Za milovníky pálivého dávám bod!

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2009 22:40

Bibi, jasně, já jsem jen z vaření těch feferonů měla dost:-D, ale děkuji!:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pasta z čili papriček pasta z feferonek pasta z feferonek recept pasta z chilli papriček recept cili pasta čili pasta recept feferonky pasta chili zeleninová pasta pasta z chilli papriček pasta s feferonek feferonková pasta chili pasta zavařování čili papriček pasta s čili papriček chilli pasta recept pasta z čili papričky čili papričky v soli chili pasta recept feferonková pasta recept pasta z čili

Suroviny: feferonka, česnek, ocet, sůl, kečup sladký

TopRecepty.cz

Feferonová pasta - Pálihub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVjw