Hustý česnekový krém
Pokud máme rádi krémové polévky a jsme příznivci česneku, mohl by nás potěšit tento česnekový krém, zahuštěný bramborami a trochou mouky. Talíř horkého a sametově jemného česnekového krému na talíři doplníme špetkou čerstvých zelených bylinek a opečenými krutonky.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,13 g |
Tuky | 54,60 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 151 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 79,97 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2010 15:03
Právě dovařeno.... Výborná, pro nás netradiční.. Proto posílám díky a bodík k tomu
24. 5. 2010 06:30
takato cesnacka (na bielo) je velmi popularna aj na slovensku ja ju robievam podobne a nevieme sa jej dojest ale jedna velmi dolezita surovina mi tam chyba a to je struhany syr!!! vyskusajte prisipat pred jedlom syr na vrch samozrejme do taniera nie do hrnca :D je to vyyyyborneeee
14. 5. 2010 12:05
děkuji moc za inspiraci, polívka je výborná, zase přibude další receptík do mých oblíbených, bodíky jsou jasné
4. 4. 2010 16:54
mnam
15. 11. 2009 19:44
Drahulin, to znám důvěrně...
Vezmi foťák a koukni, jestli je něm karta...on ti to napíše, je chytrej . Něco vyfoť. Pak tu kartu vyndej a vlož ji do čtečky karet (USB Card Reader), jde tam jen jedním směrem. Kolík od čtečky strč z boku do PC - je to ta dírka, kam dáváš flešku nebo myš. Čtečka se rozsvítí.
Na ploše klikni na "tento počítač", potom "vyměnitelný disk" a pak se ti už objeví obsah karty. Až se doklikáš na fotky, udělej z nich "miniatury" (nahoře na liště), prohlédni si je a opiš si číslo té, kterou chceš vložit, kartu tam nech, otevři Toprecepty a u receptu klikni na foťáček. Je to opravdu jednoduché... Nečekej na syna a zkus to sama!
Jsem dneska "poradna" všemi směry co?
Vezmi foťák a koukni, jestli je něm karta...on ti to napíše, je chytrej . Něco vyfoť. Pak tu kartu vyndej a vlož ji do čtečky karet (USB Card Reader), jde tam jen jedním směrem. Kolík od čtečky strč z boku do PC - je to ta dírka, kam dáváš flešku nebo myš. Čtečka se rozsvítí.
Na ploše klikni na "tento počítač", potom "vyměnitelný disk" a pak se ti už objeví obsah karty. Až se doklikáš na fotky, udělej z nich "miniatury" (nahoře na liště), prohlédni si je a opiš si číslo té, kterou chceš vložit, kartu tam nech, otevři Toprecepty a u receptu klikni na foťáček. Je to opravdu jednoduché... Nečekej na syna a zkus to sama!
Jsem dneska "poradna" všemi směry co?
15. 11. 2009 19:12
Eli,ráda bych fotila, bohužel neumím ty fotky vložit do PC.Syn slíbil,že mě to naučí,ale stále nemá čas.
15. 11. 2009 18:53
Miszo a Drahulin, jsem ráda, že polévečka chutnala . A foťte, ať je vidět, jak se pokrmy vyjímají na různých stolech...
15. 11. 2009 18:20
Elizo,uvařila jsem jí dnes k večeři.Je výborná.
14. 11. 2009 22:17
Určitě vyzkouším. Nejspíš už zítra.
14. 11. 2009 22:12
Polévka je (byla) výborná a zbaštila se do poslední kapičky Dávám bodíček
16. 10. 2009 20:32
Všem vám děkuji za hezké komentáře a bodíčky . Doufám, že vám tato polévka zpříjemní podzim (nebo už snad zimu (!), nějak se v tom současném počasí neorientuji ), zahřeje, obrní imunitu a bude vám chutnat tak jako nám!!
16. 10. 2009 17:49
Tak ta bude luxusní +
16. 10. 2009 13:12
Už vím, co bude zítra za polívečku
16. 10. 2009 13:07
Dělám ji podobně, moje rodina ji má raději než klasickou česnečku
16. 10. 2009 08:57
Určitě udělám. Zrovna tu tak trošku zápasíme s nachlazením a tak se to hodí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Chalupářské pomazánky nám přijdou při pobytu v přírodě k chuti. Hodí se na chléb, topinky i na chlebíčky
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů
Další recepty
Tématické fráze: česnekový krém polévka česnekový krém česnekový krém s krutony česnekový krém recept recept česnekový krém česnekový krém polévka luxusní krémová česnečka recept na česnekový krém recepty česnekový krém česnekoví krém husta cesnekova polevka mixované polévky bramborovo cesnekovy krem česnekový smetanový krém husté polévky česnekový krém polévka recept cesekovy krem smetanová česneková polévka výborná krémová česneková polévka čenekový krém
Suroviny: česnek, brambory, máslo, mouka hladká, vývar masový, smetana ke šlehání, kmín mletý, pepř mletý, sůl, petrželka, chléb toustový světlý
Hustý česnekový krém
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rxR
38 názorů