Bienenstich-Včelí píchnutí
Suroviny
Porce: 1plech
Nutriční hodnoty
Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,72 g |
Tuky | 32,74 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od sestřenice z Německa. Při prokrojení se musí opatrně, protože koláč není moc vysoký, já jsem nejdřív překrojila na půl a každou půlku jsem pak plnila zvlášť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2010 23:06
Spuname,jsem ráda,že se zadařilomě se to stalo už několikrát,že jsem měla těsto pěkný a někdy bylo takhle nízký,nevím,čím to je,ale stejně nám chutnalIrrenko máš pravdu,v NDR jsme ho taky kupovalia já ten recept mám z Německa,ale severní Porýní Westfálsko,takže je vidět,že ho pečou v celém Německu
30. 1. 2010 19:13
jo, Růži, těsto na moučník taky takhle dělám, takže mi pěkně naskočil a manžel musel zase po čase nabrousit nože - šlo to hezky
30. 1. 2010 18:29
Růženko tento koláč si ještě pamatuji z dob NDR, vždycky jsme ho tam kupovali, moc nám chutnal,takže tohle musím stopro vyzkoušet a posílám bodík
30. 1. 2010 15:23
Spuname,jsem ráda,že se ti to povedloa co to rozkrojení,toho jsi se bála,jak to dopadlo
30. 1. 2010 13:32
Růži, tak včelí píchnutí se povedlo! jen jsem použila šlehačku Ramu a krém byl dost tuhý na rozetření. Poučení pro příště, ale je fakt perfektní Díky
25. 1. 2010 22:28
Máš pravdu,krém je lehký a dobrý,vyzkoušej a dej vědět,jak to dopadlouž se těším a neboj se toho
25. 1. 2010 22:22
jj, asi to tak udělám, protože buď je to nožem, nebo že by rukama, díky a už se těším, hlavně na ten krém, určitě bude lehce stravitelný
25. 1. 2010 19:07
Spuname,jde to rozkrojit,neboj se toho,ale musíš koláč rozkrojit na 2 půlky a mít dlouhý nůž a ta polovina toho koláče jde bez problémů rozkrojitkdyž dáš krém navrch,tak tam nedáš ty mandle a není to ononebo zkus udělat ze dvou dávek,koláč bude vyšší a pak půjde bez problémů rozkrojit
25. 1. 2010 18:58
tedy řezy vypadají křehce, hned bych do toho šla, ale nedokáži si představit, jak jsi rozkrojila tak tenkou vrstvu. Jednou jsem zkoušela 2cm perník a nedopadlo to dobře. Asi dám krém až nahoru - puding bez vaření se šlehačkou jsem ještě nezkoušela, láká mě to
19. 10. 2009 13:21
Gabinko ten pudink sypu do ušlehané šlehačky postupně a pořád míchám,rychle to tuhne,přímo pod rukama
19. 10. 2009 13:05
Růženko, jen pro upřesnění - ten pudink se připraví vedle (podle návodu na sáčku) a přidává se hotový pudink bez vaření do šlehačky nebo do šlehačky sypeš jen ten pudinkový prášek
18. 10. 2009 22:05
Růženko +
18. 10. 2009 21:15
Jikotko,také to jde i bez plnění,už jsem to zkoušelaale s tou náplní je to takové fajnovější
18. 10. 2009 21:11
Ono by to mohlo být dobré i bez plnění ,ale tohle musí být mňamka...,bodík letí
18. 10. 2009 20:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rohlíkové křupky
Přidáno před 10 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 11 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 12 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 13 hodinami
Croissanty s Nutellou
Přidáno 16. 4. 2024 09:10
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 16 sekundami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 15 minutami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 37 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 43 minutami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 54 minutami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 1 hodinou
Mini Pavlova
Strdada uvařila před 1 hodinou
Škvarkové placky
ZdenkaSikalova uvařila před 2 hodinami
Maminčiny palačinky
Koubik uvařil před 3 hodinami
Glazované kuřecí s pórkovou omáčkou
blochyn114 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Další recepty
Tématické fráze: fackelman včelí bodnutí recept vosi pichnuti koláč včelí bodnutí moučník včelí bodnutí včelí žahnutí recept včelí bodnutí pilka na dort pudink bez vaření recept na včelí bodnutí fackelmann sáček na pečivo dort bienenstich řezy včelí bodnutí binenstich koláč bienenstich včelí řezy včelí bodnutí pilka na dorty včelí bodnutí koláč dort včelí bodnutí
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, lupínky mandlové, máslo, cukr, šlehačka, pudink bez vaření
Bienenstich-Včelí píchnutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nx5R
38 názorů