Lančmít jako paprikáš
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 5 870 kJ / 1 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,13 g |
Tuky | 128,00 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 45,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2014 22:05
Paprika: Já kupuji v Globusu mají ho vedle sekané, ale kupuji v celku. Ty předem nakrájené plátky nebývají zrovna čerstvé (Tenhle lančmít máme nejraději). Koupím si větší množství, nakrájím na plátky a prokládám micro fólií a dám do mrazáku pak, když potřebuji snadno, snadno oddělím. Bydlím totiž na Jihu města a skoro všechny markety na Severu města. Ale toto jídlo mne ještě nenapadlo. Autorce posílám a určitě brzy vyzkouším!
8. 2. 2011 05:04
Podobný guláš bývalo naše oblíbené jídlo, říkali jsme tomu rychlý guláš a přidávali jsme tam ještě kečup. Jenže v poslední době ho nevařím, protože se mi vždy ten lančmít rozpadne.
18. 10. 2009 16:44
Jen kdyby ten luncheonmeat byl to, co býval. Nedávno jsem jeden na dovolené použila, ale nebyl moc dobrý. Jaký používáš ty ?
18. 10. 2009 08:00
Režem nie na kocky, ale na hranolky s prierezom asi 2x1 cm ( dĺžka podľa konzervy ). Výborné ku prívarkom, k tomu zemiačky, mňam ...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
Další recepty
Tématické fráze: výroba domácího lanšmítu vyroba lanšmitu gulas z lansmitu recept na výrobu lanšmitu domácí luncheonmeat domaci lansmit domaci vyroba lansmitu recept na domácí luncheonmeat recept na výrobu luncheon meat luncheon meat výroba lanšmit kureci lansmit luncheon meat recept výroba domácího luncheonu vyroba landsmitu výroba lanšmítu recept recept na vyrobu domaciho landsmitu luncheon meat recepty paprikaš jak vyrobit luncheon meat
Suroviny: sádlo, paprika sušená sladká, mouka, smetana, sůl, pepř
Lančmít jako paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYOJ
4 názory