Žraločí steak na oreganu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2012 12:45
Tereza Blazkova: moc děkuji, Terezko!!
26. 8. 2012 12:03
Jani , žraloka máme s manželem moc rádi . Tvůj receptík byl rychlý, jednoduchý a moc dobrý . Přidávám Ti 12. bodíka a fotečku .
13. 4. 2010 22:36
Jennuli, zkus, losos mi chutnal víc, když jsem zkoušela "hokus-pokus"
http://www.toprecepty.cz/recept/10073-losos-na-mas...
http://www.toprecepty.cz/recept/10073-losos-na-mas...
13. 4. 2010 20:49
Jaňuli,žraloka bych si dala,koupila jsem ho a byl bezvadný,ale teď mám lososa,kterého dělávám na vánoce...chci ho upéct teď na nedělu,tak pošlu nějaký fota...+10
17. 10. 2009 13:55
,,Šupina" na mém oblíbeném koření a navíc s olivovým olejem, který v mé kuchyni nesmí chybět, mňam
9. 10. 2009 19:13
Papriko, taky mne vysloveně neuchvátil, máš pravdu. Je to dobrá ryba, ale pravda je, že třeba candát je candát a pstruh je pstruh. Protože jsem žraloka nikdy nedělala, chtěla jsem ho zkusit a protože jsem rybožravec, tak musím říct, že mne nesklamal. Třeba, kdybych ho uměla lépe upravitm byl by ještě lepší,, ale i tak byl opravdu moc dobrý Kapra například mám taky ráda, ale asi jsem divná, nejvíc mi chutná na Vánoce, jinak mi příjde jiný,
9. 10. 2009 17:35
Já jsem žraloka už jedla a nijak mně neuchvátil, ale to určitě nebylo chybou toho žraloka. Záleží na tom, jak kvalitně byl zamražen. Jinak recept +
9. 10. 2009 16:03
Jani, žraloka jsem ještě nejedla, ale za tip dávám bod7.
9. 10. 2009 11:11
Jani, mnohokrat plati, ze v jednoduchosti je krasa. Takhle udelanou rybu ji i muj syn, ktery je jinak dost vybiravy.
9. 10. 2009 10:23
Báro, no, mohla jsem taky, zapoměla jsem. Tohle je úplně zhola můj výmysl, nikde jsem to nevyčetla. Co taky na tom člověk může pokazit, že?
9. 10. 2009 09:47
My jeste po upeceni pokapavame citronem. Jani bodik
9. 10. 2009 08:47
Teta Lena, ano, zapoměla jsem to vlastně napsat. Ta veliká kost(páteř), co je vidět na fotce, je vlastně jediná.
9. 10. 2009 08:34
Jani výborné a u žraloka je ta výhoda nemá kosti jako kapr.Posílám bodík
8. 10. 2009 21:49
Tak tohle je klasika, která na našem stole nikdy nikoho neurazí ani nezklame!!! Jani, pěkně provokuješ - takhle v pozdním večeru .
8. 10. 2009 21:48
Holky, steaky ze žraloka měli tady v Albertu, 2 takové kousky, jak vidíte za 45 kč, tak jsem si řekla, že to prubnu a fakt to nemělo chybu. Zase jiná, taková jemná chuť. Moc dobré, pochutnla jsem si a že jsem teda měla obavy
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 20 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 29 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: žraločí steak žralok recepty žraločí steak recept recepty žralok žralok steak recept žralok žraločí steaky recept na žraloka recept žraločí steak žralok steak recept priprava žraloka steak žralok recept na žraločí steak žralok recept steak ze žraloka žraločí steak recepty recepty ze žraloka žraločí stejk recepty žraločí steak žralok steak recepty
Suroviny: filet ze žraloka, sůl, koření na ryby, kmín celý, koření oregáno čerstvé, olej olivový
Žraločí steak na oreganu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZzE
17 názorů