Roštěná na celeru
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 33,98 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 13,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U nás to podávám výhradně s rýží, přijde mi, že se k tomu nejvíce hodí.
Recept mám asi 30 let od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2011 21:23
Stále peču a dala bych si pořádný kus masa+
11. 12. 2011 20:45
Coolich:mám radost,že chutnalo!!!!!díky moc
11. 12. 2011 17:23
Uff...plnej břuch máme myslel jsem, že ten celer bude výraznější, ale mělo to takovou úžasně jemnou chuť, že mi to ani nepřišlo celerové. A to jsem nastrouhal podstatně víc, než je v pokynech, + ještě nudličky navíc, aby to vypadalo jak na fotkách. Tož díky za výborný receptík!
27. 11. 2011 15:14
vybusna:nikdo nejsme dokonalý stane se
27. 11. 2011 14:47
Simona Kucerova:jeda moja...aku chybu mam v texte....zo zraziku pochopitelne.....takto ti prznim paradnu diskusiu
27. 11. 2011 14:41
vybusna:díky moc,dobře jsi udělalafotky musí dáti jiní,já nefotila
27. 11. 2011 12:21
Simona Kucerova: no ked sa niekto vcera spolocensky aktivoval tak som ta zastupila...je to tvoj recept, ale som predpokladala, ze hanysek bude chciet varit od rana...tak preto som si dovolila......a kde su fotky so zrazika???
27. 11. 2011 12:16
Hanysek:omlouvám se,že jsem včera neporadila,byla jsem pryč,ale věřím,že rada od výbušné byla dostačující a že se jídlo podařiloJá osobně tu sojovou omáčku dávám hned v začátku a jen lžičku,ale nemusí se dávat vůbec!!!
26. 11. 2011 21:17
Hanysek: pokial budes opekat rostenky predom, povedzme cca 4 minuty po kazdej strane, tak by som to videla na cca hodinu. Zalezi od kvality masa, ktoru ty nijakovsky nemas ako ovplyvnit. najlepsie to zistis ked si kusok odrezes a uvidis, ale ochutnavaj tak po tej hodine...skor sa ti to urcite neurobi....raz som robila rostenky fakt skoro dostojne dve hodiny....ale to vtedy vlastne neboli rostenky, ale rezen z hovadzieho zadneho.
Ked budes podlievat, tak vzdy horucou vodou, ja na prve podliatie si nechavam vodu zvriet v rychlovarke. nikdy nepouzi studenu vodu. Odporucam solit a korenit az po opeceni maska.
Pokial nepouzivas sojovku, tak ju tam vobec nedavaj, zeler da stave dostatocnu chut. pokial sa rozhodnes pre tu sojovku, tak max. malu lyzicku...viac urcite nie...a tu sojovku daj uz len na koniec.
Urcite sa ti to podari.
Ked budes podlievat, tak vzdy horucou vodou, ja na prve podliatie si nechavam vodu zvriet v rychlovarke. nikdy nepouzi studenu vodu. Odporucam solit a korenit az po opeceni maska.
Pokial nepouzivas sojovku, tak ju tam vobec nedavaj, zeler da stave dostatocnu chut. pokial sa rozhodnes pre tu sojovku, tak max. malu lyzicku...viac urcite nie...a tu sojovku daj uz len na koniec.
Urcite sa ti to podari.
26. 11. 2011 21:02
rozhodla jsem se vyzkoušet tento recept. Jen mi prosím poraďte,jak dlouho se to asi dělá pokud to nedám teda do tlakáče (mám 4plátky hov.zadní). A ještě kolik té sojové omáčky,moc ji nepoužívám,tak ať to nepřepísknu.Dík
14. 10. 2011 14:16
bystrouska:nevadí,že nemáš foto,hlavně,že chutnalo a z toho mám radost největšídíky moc!!
14. 10. 2011 14:11
Musím také pochválit, je to náramná dobrota. Bodík jsem už dala , foto bohužel nemám.
29. 8. 2011 06:49
Hambro:Moc mne to těší,že jste si pochutnali.A velký dík za udělený krásný bod.
26. 8. 2011 17:00
Přidávám další 50-tý bodík. Všichni oběd moc chválili a já posílám Simonce velký dík za recept.
24. 8. 2011 09:33
Jana Remkova:Jani recept je můj a fotka Mirči,neměla jsem tenkrát fotoaparát a tak Mirka povznesla můj recept na patřičnou úroveň krásným fotem.
Jsem ráda,že Vám chutnalo
Jsem ráda,že Vám chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 22 minutami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 1 hodinou
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 3 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: roštěná roštěná recept celer hovězí na celeru vynikající hovězí roštěna hovězí maso na celeru celer recepty roštěná omáčka recept roštěná omáčka recept hovězí roštěná recepty z celeru maso na celeru hovězí maso recepty roštěnky na celeru hovězí roštěná na celeru recepty rostena na celeru rostena recepty obalovaný celer roštěná s celerem
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, celer, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká
Roštěná na celeru
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W72v
129 názorů