Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná na celeru

Hodnocení receptu je 5,0 (97×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 70 min doba přípravy dle kvality masa

80 min (10 min příprava + 70 min tepelná úprava, doba přípravy dle kvality masa)

7. 10. 2009 11:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 703 kJ / 407 kcal
Bílkoviny5,03 g
Tuky33,98 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy13,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás to podávám výhradně s rýží, přijde mi, že se k tomu nejvíce hodí.

Recept mám asi 30 let od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

16. 12. 2011 21:23

Stále peču a dala bych si pořádný kus masa:-p:yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 12. 2011 20:45

Coolich:mám radost,že chutnalo!!!!!:-8:-K:yes:díky moc;-):-K

Coolich

11. 12. 2011 17:23

Uff...plnej břuch máme :-) myslel jsem, že ten celer bude výraznější, ale mělo to takovou úžasně jemnou chuť, že mi to ani nepřišlo celerové. A to jsem nastrouhal podstatně víc, než je v pokynech, + ještě nudličky navíc, aby to vypadalo jak na fotkách. Tož díky za výborný receptík!

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 11. 2011 15:14

vybusna:;-)nikdo nejsme dokonalý;-):yes: stane se;-):-K

vybusna vybusna

27. 11. 2011 14:47

Simona Kucerova:jeda moja...aku chybu mam v texte....zo zraziku pochopitelne.....takto ti prznim paradnu diskusiu:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 11. 2011 14:41

vybusna:;-):-Ddíky moc,dobře jsi udělala;-):yes:fotky musí dáti jiní,já nefotila:-D;-)

vybusna vybusna

27. 11. 2011 12:21

Simona Kucerova: no ked sa niekto vcera spolocensky aktivoval ;-);-);-) tak som ta zastupila...je to tvoj recept, ale som predpokladala, ze hanysek bude chciet varit od rana...tak preto som si dovolila......a kde su fotky so zrazika???

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 11. 2011 12:16

Hanysek:omlouvám se,že jsem včera neporadila,byla jsem pryč,ale věřím,že rada od výbušné byla dostačující a že se jídlo podařilo;-):yes:Já osobně tu sojovou omáčku dávám hned v začátku a jen lžičku,ale nemusí se dávat vůbec!!!;-)

vybusna vybusna

26. 11. 2011 21:17

Hanysek: pokial budes opekat rostenky predom, povedzme cca 4 minuty po kazdej strane, tak by som to videla na cca hodinu. Zalezi od kvality masa, ktoru ty nijakovsky nemas ako ovplyvnit. najlepsie to zistis ked si kusok odrezes a uvidis;-), ale ochutnavaj tak po tej hodine...skor sa ti to urcite neurobi....raz som robila rostenky fakt skoro dostojne dve hodiny....ale to vtedy vlastne neboli rostenky, ale rezen z hovadzieho zadneho.
Ked budes podlievat, tak vzdy horucou vodou, ja na prve podliatie si nechavam vodu zvriet v rychlovarke. nikdy nepouzi studenu vodu. Odporucam solit a korenit az po opeceni maska.
Pokial nepouzivas sojovku, tak ju tam vobec nedavaj, zeler da stave dostatocnu chut. pokial sa rozhodnes pre tu sojovku, tak max. malu lyzicku...viac urcite nie...a tu sojovku daj uz len na koniec.
Urcite sa ti to podari.

Hanysek

26. 11. 2011 21:02

rozhodla jsem se vyzkoušet tento recept. Jen mi prosím poraďte,jak dlouho se to asi dělá pokud to nedám teda do tlakáče (mám 4plátky hov.zadní). A ještě kolik té sojové omáčky,moc ji nepoužívám,tak ať to nepřepísknu.Dík:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 10. 2011 14:16

bystrouska:nevadí,že nemáš foto,hlavně,že chutnalo a z toho mám radost největší;-):yes::yes:díky moc!!:-K:-K

bystrouska

14. 10. 2011 14:11

Musím také pochválit:yes:, je to náramná dobrota. Bodík jsem už dala :-K, foto bohužel nemám:-O.

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 8. 2011 06:49

Hambro:Moc mne to těší,že jste si pochutnali.;-)A velký dík za udělený krásný bod.:-*;-):-K:-K:-K

Hambro Hambro

26. 8. 2011 17:00

Přidávám další 50-tý bodík.:yes: Všichni oběd moc chválili a já posílám Simonce velký dík za recept.:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 8. 2011 09:33

Jana Remkova:Jani recept je můj a fotka Mirči,neměla jsem tenkrát fotoaparát a tak Mirka povznesla můj recept na patřičnou úroveň krásným fotem.;-):yes:
Jsem ráda,že Vám chutnalo;-)

1 2 3 4 5 6 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: roštěná roštěná recept celer hovězí na celeru vynikající hovězí roštěna hovězí maso na celeru celer recepty roštěná omáčka recept roštěná omáčka recept hovězí roštěná recepty z celeru maso na celeru hovězí maso recepty roštěnky na celeru hovězí roštěná na celeru recepty rostena na celeru rostena recepty obalovaný celer roštěná s celerem

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, celer, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Roštěná na celeru

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W72v