Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Riz-otto

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 10. 2009 22:33

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 666 kJ / 4 461 kcal
Bílkoviny228,48 g
Tuky31,17 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy806,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlaV.

17. 8. 2022 09:34

michLENKA: to už je ale úplně jiný recept :-*

michLENKA

24. 9. 2013 15:46

ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny :-) :-p;-):yes::yes::yes:

Angiila Angiila

8. 6. 2012 13:56

super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz ;-) byl to dnešní obídek...děkuji:yes:

ata

4. 12. 2010 13:17

Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".

Colombo65 Colombo65

2. 8. 2010 22:29

:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Anička

2. 8. 2010 22:14

Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.:-K:yes::-8;-)

blacinka blacinka

2. 6. 2010 23:13

Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(

lemeL lemeL

24. 3. 2010 18:41

Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto

Jitka+2

22. 1. 2010 13:16

Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík. :yes:

lecinka lecinka

26. 11. 2009 13:46

Super,super,super:yes::yes::yes: ...moc jsme si pochutnali:-p:-p:-p ..dávám bodík :yes: a všem dopoučuji;-);-);-)

melisnicka

7. 11. 2009 21:16

Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.:-*:yes:

Drobek Drobek

12. 10. 2009 16:22

:-)Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.:-K:yes:
Přidávám převeliký BOD.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2009 23:08

Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!;-):yes:

Lusinda79

11. 10. 2009 22:44

Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klasické rizoto ceske rizoto české rizoto recept rizoto klasické otto plášek riz-otto riz klasické české rizoto super rizoto klasické rizoto recept rizoto z vepřove kyty klasické vepřové rizoto vareni rize kureci riz rizoto rizoto z kýty rizoto video plášek otto příprava rize rizoto super recept

Suroviny: rýže, kýta vepřová, kečup sladký, cibule, směs zeleninová mražená, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Riz-otto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86wL