Podzimní jablečno-skořicový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 505 kJ / 4 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,84 g |
Tuky | 178,98 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 3,95 g |
Sacharidy | 663,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jablečno tvarohový koláč skořicový koláč s jablky jablečny kolac jablečno tvarohová buchta jablečný koláč do remosky jablecny kolac v remosce jablečná kolac skořicový koláč jablko skoricovy kolac jablečný koláč z remosky jablecno orechovy kolac jablečnotvarohový koláč jablečná koláč s tvarohem jablečná buchta v remosce remoska recepty jablečný koláč remoska podzimní koláč s jablky jablečno-tvarohový koláč jablkoskoricovy kolac jablečnoskořicový koláč
Suroviny: strouhanka, mouka celozrnná, cukr třtinový, máslo, vejce, prášek do pečiva, tvaroh polotučný, jogurt bílý, vejce, cukr, jablko, cukr skořice
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
16 názorů