Halušky s listovým špenátem a slaninou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 600 kJ / 3 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,93 g |
Tuky | 183,19 g |
Vláknina | 37,75 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,71 g |
Sacharidy | 322,54 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2011 17:12
25. 11. 2009 21:29
25. 11. 2009 21:04
1. 10. 2009 15:49
30. 9. 2009 12:41
29. 9. 2009 22:32
29. 9. 2009 16:24
29. 9. 2009 10:21
28. 9. 2009 22:16
28. 9. 2009 19:56
Abych řekla pravdu, trochu jsem se bála reakcí typu: "že svými inovacemi kazím slovenské národní jídlo" a "proč v den české státnosti raději nevařím něco echt českého" ... ...Nesmějte se, na jiných webech je podobné jednání každodenní praxí... Jsem ráda, že vás mám...
28. 9. 2009 13:33
28. 9. 2009 13:13
28. 9. 2009 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 9 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Další recepty
Tématické fráze: spenatove halusky špenátové halušky recept špenátové halušky recept nová mrazeny listovy spenat špenát se slaninou listový špenát recept priprava listoveho spenatu bramborové halušky se špenátem listový špenát mražený noky se špenátem a slaninou úprava listového špenátu mražené halušky mrazeny listový špenát recept recept na špenátové halušky haluškovník jak zpracovat špenát halušky recepty špenát s haluškama recept na listový špenát recepty s listovým špenátem
Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sůl, máslo, špenát listový, slanina anglická, česnek, bujón
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
13 názorů