Harlekýn s likérovým krémem
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom jednoduchého na přípravu, jste dlouho nejedli.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 340 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,33 g |
Tuky | 66,36 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 427,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když mám krému hodně, tak ho použiji třeba že z listového koupeného těsta udělám kremrole a naplním stejným krémem. Krémem plním také věnečky, dorty atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2009 17:42
Objednávali jsme tento měsíc šlehačku a mají změnu v telefoním čísle.Nyní je 573 301 701.
2. 10. 2009 17:00
Záleží na chuti.Můžete dát jeden puding na celý litr šlehačky nebo dva.Nebo dva pud. na půl litru.Z celého litru je krému hodně.Proto upeču ještě kremrole a naplním je také.Šlehačku odlejte do plast.lahve,dejte do mrazáku a použijte jindy.
2. 10. 2009 11:25
Dwww.toprecepty.czobrý den, prosila bych o upřesnění. To se má vyšlehat celý litr šlehačky na jeden puding?
30. 9. 2009 17:38
Svetlanko já zase neznán šlehačku HULALA.Tak že Ti neporadím. Že v Makru je něco podobného, jsem už také slyšela.
30. 9. 2009 17:31
Myslela jsem v návodu na sáčku,do receptu jsem to upřesnila.
30. 9. 2009 17:29
Omlouvám se těm ,kdo neznají puding bez vaření,ale v návodu to je.Děkuji Gábině za upřesnění.
30. 9. 2009 15:51
Zdenko - nejsi sama, já jsem taky nevěděla, že je to bez vaření. Už 3 dny přemýšlím, jak se mi ten vaječňák bude s pudinkem připalovat a jak mi z toho vyprchá ten alkohol a bude vonět celý byt ... No, tak teď jsem konečně pochopila, proč je ten krém tak jednoduchý
30. 9. 2009 15:10
Zdenko, já to myslela v dobrém Chápu, že to někdo nezná, proto jsem vložila ten odkaz
30. 9. 2009 15:05
Gábino, děkuji za objasnění. Každý nezná, že nevařenému pudinku se říká Olé. Když jsem se podívala na fotku pudinku, tak je to skoro stejný obal jak na pudink vařený. A když v popisu o nevařeném pudinku neni ani zmíňka, tak se nesmíte divit, že někdo to nechápe. Každý neni cukrář a já nevařený pudink vůbec nepoužívám, tak nemůžu vědět,co Olé znamená. A myslím, že nejsem sama.
30. 9. 2009 11:18
Dámy, tady se používá pudink bez vaření Olé http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7..., kam se místo mléka dá ten vaječný koňak, tedy 300 ml vaječného koňaku se vyšlehá s tím pudinkovým práškem. Marcelka píše, že tento krém používá také na kremrole nebo na věnečky
30. 9. 2009 10:29
Leni, já jsem to pochopila tak, že krému je prostě z tohoto množství hodně na jeden korpus, tak zbytkem naplní kremrole, které si upeče z listového těsta...ale mně by taky zajímal ten pudink...to fakt uvařit pudink v půllitru vaječného koňaku?????...a chci se zeptat...používám už roky "HULALA" z Makra...je to něco podobného jako ta rostlinná šlehačka????
30. 9. 2009 10:07
Na upečený korpus mám natřít krém z rostlinné šlehačky? V receptu je postup na piškotový korpus, pak na krém a najednou píšete o listovém těstu a o kremrolích. Proto to nechápu. A co s upečeným korpusem? Bylo by vhodné postup upřesnit a doplnit.
30. 9. 2009 10:00
Marcello,do krému dát až 1/2 l vaječ.koňaku? Chápu to dobře? Místo mléka dát vaječ.koňak? Podle návodu na obalu pudinkového prášku se dává 1/2 mléka. Když se pudink dává do krému, tak dost často se vaří v menším množství mléka. Jak je to u tohoto krému? Pudink uvařit v 1/2 l vaječ.koňaku?
29. 9. 2009 19:09
Šlehačkou plním také věnečky.Vyšlehám ji tak na půl a pak do ní přidámám vařené konden.mléko a došlehám.Přikládám foto.
29. 9. 2009 19:01
Tak děvčata.Nevím jaké množství dovezou.Kdo bydlí blízko,domluvte si osobní odběr.K nám vezou třeba 60 litrů.
Adresa na šlehačku- IREKS ENZYMA s.r.o
Kšírova 257
BRNO
výdej-IREKS ENZYMA
Na Sádkách 1686
767 01 KROMĚŘÍŽ Tel:573 342 443 nebo 573 343 970
Šlehačku dejte na noc do lednice,aby byla vychlazená,pak šlehejte.Záruka je asi jeden ROK.
Adresa na šlehačku- IREKS ENZYMA s.r.o
Kšírova 257
BRNO
výdej-IREKS ENZYMA
Na Sádkách 1686
767 01 KROMĚŘÍŽ Tel:573 342 443 nebo 573 343 970
Šlehačku dejte na noc do lednice,aby byla vychlazená,pak šlehejte.Záruka je asi jeden ROK.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 7 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 48 minutami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 1 hodinou
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 6 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 7 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 8 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: harlekýn na plech krém z nevařeného pudinku nevařený pudink pařižsky čokoladovy harlekýn dort buchta harlekýn harlekýn recept moučník harlekýn nevařený puding harlekýn buchta harlekýn dort harlekýn na plech vaječný koňak recept nevařený zdobení dortů harlekýn recepty z nevareneho pudinku recept na dort harlekýn od cukráře dort s likérovým krémem šlehačka hulala puding olé vaječný koňak recept harlekýn dort recept
Suroviny: cukr krupice, vejce, kakao, voda, mouka, tuk, mouka hrubá, rama cremefine, likér vaječný, pudink vanilkový bez vaření, cukr moučkový, poleva čokoládová
Harlekýn s likérovým krémem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Loy
50 názorů