Králičí stehna s játrovými knedlíčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 334 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,94 g |
Tuky | 17,80 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vzpomněla jsem si, že maminka někdy takto zužitkovávala játru z domácího králíka a nám to moc chutnalo. Králíčí játru jsem neměla, nahradila jsem ji kuřecí, v mém případě kupovanou játrovou zavářkou, jejíž zbytek hodlám použít do zítřejší hovězí polévky:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2014 12:09
28. 9. 2009 09:24
Bod i ode mě .
27. 9. 2009 10:05
Dzungilo, když nemůžeš játru, zkus masové knedlíčky. Mi se nápad s knedlíčky hodně líbí.
26. 9. 2009 21:58
26. 9. 2009 17:51
26. 9. 2009 16:57
26. 9. 2009 16:30
26. 9. 2009 15:33
26. 9. 2009 15:20
26. 9. 2009 14:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 48 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 50 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 50 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 53 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 59 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: játrové knedlíčky z králíka játrové knedlíčky z králičích jater játrové knedlíčky králičí knedlíčky králičí recepty králičí omáčka repepty recepty z králičí játry králičí játra na smetaně jatrova zavarka z kralika játrová omáčka pohlreich recept knedlíčky z králičích jater králík po béřovicku recepty kralici maso králičí stehna-recept stehna z kralika knedliky z kralicich jater kralici vnitrnosti králičí maso játrové knedlíčky z kuřecích jater
Suroviny: stehno králičí, sádlo, cibule, česnek, sůl, pepř, vejce, vegeta, paprika sušená sladká, majoránka, játra
Králičí stehna s játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VP4v
10 názorů