Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,22 g |
Tuky | 63,23 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 741 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2010 09:07
4. 10. 2009 12:52
4. 10. 2009 09:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 16 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: ryba hejk hejk ryba hejk filety recepty hejk na masle zapečený hejk ryba s porkem ryba heyk filety z hejka hejk filety recept ryby hejk recept na rybu hejk ryba se žampiony a porkem jak upravit rybu hejk hejk na žampionech hejk v troube heyk heyk ryba hejk-recept žampióny uprava ryby hejk
Suroviny: hejk, žampióny, pórek, smetana ke šlehání, česnek, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, sůl
Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voN0
3 názory