Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí stehna na houbách

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 10. 2009 18:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 722 kJ / 651 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky67,37 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,20 g
Sacharidy6,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem maso pekla v remosce a jako přílohu jsem zvolila bramborové pusinky z klasické bramborové kaše, do které jsem ještě zamíchala nadrobno nakrájenou pažitku. Pusinky jsem pekla v troubě na plechu a pomaštěném pečícím papíře. Lepší je ale kaše, kde se nepřidává mléko, ale jen kousek másla, 1-2 vejce a nastrouhaný sýr. Pusinky jsou tužší a pokud se použije parmazán nebo nějaký jiný voňavý tvrdý sýr, jsou i chutnější a voňavější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

3. 10. 2009 19:59

Jani, luxusní recept, dokonalý v každém ohledu :yes:. Takže: masíčko +; houbičky a sosík +; bramborové pusinky +; talíř +, aranžmá +; fotografie +... Chuť zatím neznám, ale myslím, že si ji dovedu představit = +. Vychází mi z toho sedm bodíků, ale můžu dát jen jeden ;-).
Zdá se, že s králíky to umíš! :-)

Patricie

3. 10. 2009 19:52

Jani, to nemá chybu. Jak říká Výbušná, umíš překvapit. Nádherný talíř. :yes::yes::yes::yes::-)).Bod.

Jikotka Jikotka

3. 10. 2009 19:37

Pipre...:yes:,ty pusinky jsou jedna radost,tak na tom nehledej chyby...máš to krásnně vyfocený a určitě to výborně chutná...:-p:-p:-p:-D

pipre pipre

3. 10. 2009 18:37

Omlouvám se, zapomněla jsem, už jsem v postupu houby doplnila :-) Jani, ten talíř mám po babičce snad 50 let :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 10. 2009 18:36

Jano, ty abys něco neokecala, co?:-)) Nikdy není nic podle tvých představ. Moc hezké a suprový talíř. Kde jsi ho vzala:-?:-O Neznám!:-)):-))

Colombo65 Colombo65

3. 10. 2009 18:35

Malej dotaz, kdy se vkládají houby ? Bylo na ně pozapomenuto!;-);-)

maris maris

3. 10. 2009 18:32

Jani, máš to krásné, jen se chci zeptat, v postupu Ti vypadly houby, dáváš je dusit s masem nebo je dáváš extra podušené na talíř ? Pusinky jsou nádherné a srdíčkový talíř:-O - ten nemá chybu ;-):-)). Máš bodík:yes::-)

spagetka spagetka

3. 10. 2009 18:23

Jani, už zas jsi na sebe přísná až moc ..;-)

pipre pipre

3. 10. 2009 18:21

Ty pusinky jsem dělala místo kroket a po vzoru Jendy, jenže nemám takové velké tvořítko jako on a nejsou tak hezké jako jeho :-)

spagetka spagetka

3. 10. 2009 18:19

Tedy pipre, to nemá chybu. Sice něco podobného dělám, ale s těmi pusinkami to je výborný nápad!!! Ještě mi chybí to krásné srdíčko ;-):-D:-p:-p:yes::yes:

pipre pipre

3. 10. 2009 18:19

Na obrázku mám málo šťávy, protože mne vyrušila jedna sousedka a než jsem si stačila naložit svoji porci a k focení, manžel si nabral šťávy víc a na mne zbylo málo:-)..Měla jsem už poslední dva kousky stehna z balení šesti kusů :-)..Jinak to bylo moc dobré :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králičí stehna králičí stehna recept králičí stehna recepty recept na králičí stehna králík na houbách recept králičí stehna králičí stehno recepty na kralici stehna recepty králičí stehna králičí stehno recept recepty-divočina divočina na houbách jak upect kralici stehna králík stehno kraliči recepty králík stehna králičí stehna-recepty kraličí stehno recepty recepty divocina králík recepty

Suroviny: stehno králičí, slanina, houba hřib, cibule, sůl, koření grilovací, koření divočina, olej

TopRecepty.cz

Králičí stehna na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrBW