Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2009 19:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 717 kJ / 649 kcal
Bílkoviny9,42 g
Tuky56,86 g
Vláknina4,67 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy24,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sikulka7

3. 10. 2016 21:27

Jana Remkova: Koření křehké maso, nebo adamovo žebro mívají u stánků na tržišti, na poutích nebo ve městě. V hypermarketu byste je asi nenašla. Taky je mají u nás u řezníka. Doufám, že jsem poradila. Květa:-p

sikulka7

3. 10. 2016 21:25

Jana Remkova: Koření křehké maso, nebo adamovo žebro mívají u stánků na tržišti, na poutích nebo ve městě. V hypermarketu byste je asi nenašla. Taky je mají u nás u řezníka. Doufám, že jsem poradila. Květa:-p

rebeka rebeka

9. 9. 2012 15:54

to je moc krásný recept, který na mě juknul z náhodných.. chvála bohu za ně:-K;-):yes::yes:

Jenda1 Jenda1

27. 9. 2009 21:56

Eli, moc hezké:-p:-p;-). Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Patricie

21. 9. 2009 20:49

Bože, Eli, to je krása, obojí - fotky a recept. Chtělo by to víc bodů.:-)):yes:

Dooga Dooga

19. 9. 2009 18:35

Adamovo žebro jsem kupoval u báby kořenářky. V obchodě jsem ho neviděl.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2009 12:47

Takže, můžu říct, že u nás v Albertu to koření "křehké maso" ani "Adamovo žebro" není:-(, holota jedna spořivá:-)). Mrknu se v Kauflandu a v Hypernově;-)

maris maris

19. 9. 2009 11:30

Elizo, píšeš -" propícháme vidličkou " - doručuji zakoupit tenderizér http://reproplast.cz/kup-tenderizer-gurman.html?_I..., myslím, že funguje dobře, jsem s ním spokojená :-)

Katarinka

19. 9. 2009 11:07

No aj ja musím mrknúť na také korenie.Som dosť prekvapená a fakt to mäso lepšie zkrehne?

maris maris

19. 9. 2009 08:47

Eli, další krásný recept od Tebe a krásné fotky :yes::yes:

Dooga Dooga

19. 9. 2009 07:02

Mňam, mňam, to musí být něco. Hovězí miluju-a tenhle způsob je super. Dneska sice odjíždím pryč, ale v pondělí hned vyzkouším. DÍKY::yes::yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 9. 2009 06:42

:-OAchich, Elizo, to vypadá jako náramná ňamina!:yes:+
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré:-))

Jikotka Jikotka

18. 9. 2009 22:11

Elizo,mňam..:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2009 21:36

Kristova noho "Kotányi" ,to si musím fakt vzít brýle, to koření by snad mělo být i tady v Alberu:-//. Jsem slepýš obecný, hned zítra mrknu, už si to píšu.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované roštěnky jak naložit roštěnou krehke maso tenderizer marináda na roštěnou marinovaná masa tenderizer gurmán koření křehké maso marinovaná hovězí rostěná roštěná na olivách jak naložit hovězí roštěnou marinované hovězí marinovaná roštěnka marinovaná žebra roštěná marináda nalozit rostenou koření adamovo žebro roštěná na česneku maso s olivami marinovaný roštěnec

Suroviny: roštěnec nízký, koření na steaky, česnek, žloutek, solamyl, olej, voda, kurkuma, koření adamovo žebro, pepř, sůl, olej, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QkD