Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované kuře

S návratem teplejšího počasí se můžeme těšit i na vůni ohně a grilovaných dobrot. Skvěle chutná například kuře se zlatou křupavou kůrčičkou. Grilujeme ho nadívané, v nádivce například krásně vynikne voňavá nať petrželky a libečku.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 120 min

135 min (15 min příprava + 120 min tepelná úprava)

23. 9. 2009 21:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie160 kJ / 38 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Skvělá nádivka je nať petrželky a libečku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

24. 9. 2009 09:55

Jejda, to musela být dobrůtka:-p. Krásné fotky a perfektně nafocený postup i s grilováním:-) To ti fakt závidím a už jen vzpomínám, kdy jsme grilovali u provizorní chatky, když jsme stavěli. To mi fakt moc chybí. Bodík:yes:3.

Dooga Dooga

24. 9. 2009 06:54

Jendo výborný. Taky děláme často, jen místo piva rozmícháme do marinády při posledním pomazání trochu medu. Jen jsem se tě chtěl zeptat do čeho že to přidáváš tu slivovičku???:-D. Krásný fotky. Máš u mě bod. A velkej.:yes:

dzungila

23. 9. 2009 22:58

Jendo, už na mě pomalu padá podzimní nostalgie, a to hlavně z toho, jak dlouho si zase neužijeme grilovaných dobrot...:-( Věřím, že jste si pochutnali, to naplněné kuře velikostně odpovídá snad krůtě!:-)) Posílám bodík za báječné fotky a za hrdinství, které jste museli prokázat, než se vám tahle dobrota povedla!:yes:

mirca75 mirca75

23. 9. 2009 22:43

Jendo:-)paráda:yes:.Já k večeři párky a vy toto:-S;-):-D.Gril.kuře je u nás vééélmi oblíbené,dělám tak že kuře naložím přes noc do nálevu z piva,oleje,soli,gril.koření,špetky rozmarýnky,sojovky a worcesteru,pak napíchnout a při grilování potírat zbylou marinádou.Takže protože vím jak to chutná a moc se mi líbí fotečky(jako vždy;-)) tak posílám velkou pochvalu a k ní i boďku;-).Jo a ty trable s motorky znám taky:-//:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2009 22:13

No, musím se smát:-)):-D, Lišky na Jesenicku snad úplně vymřely:-D měli jsme je hodně dááávno před léty, ale holubinky tady jsou. Já to určitě udělám;-)

Jenda1 Jenda1

23. 9. 2009 22:07

Jani, čirůvku můžeš nahradit liškou obecnou nebo nějakou holubinkou, ale ta houba tam vůbec není podstatná. Byl jsem v lese a čirůvky našel, tak šup do kuřátka. Tu nádivku udělej skutečně podle chuti.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2009 22:00

Úžasné!:yes: My dáváme libeček do makrel, když je grilujeme a taky super. Ovšem tu čirůvku asi neseženu, dá se to nahradit jinou houbou?:-8:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilované kuře grilované kuře recept grilování kuřat recept na grilovane kuře jak grilovat kure grilovani kurete grilujeme kuře recept grilované kuře kuře grilované jak dlouho grilovat kuře jak ugrilovat kuře grilovaná kuřata recepty na grilované kuře grilované kuře recepty grilovaný kuře čirůvka fialová recept recepty grilované kuře motorek na grilovani grilované kuřecí grilování kure

Suroviny: kuře, koření grilovací, celer, libeček, lusk paprikový, česnek, slanina anglická, čirůvka fialová, pivo světlé

TopRecepty.cz

Grilované kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLRG