Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roládky s křenovým přelivem

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2009 20:38

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 653 kJ / 2 546 kcal
Bílkoviny398,20 g
Tuky96,68 g
Vláknina1,62 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 3,85 g
Sůl9,06 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

23. 9. 2009 22:41

Eli - určitě se dmi pýchou.:yes::yes: Jde právě o ten nápad, který já prostě nedostanu :-(:-(
A k TV Barrandov ... my máme digitální TV asi týden :-D:-D:-D Koupit DVB-T nás donutil až fakt, že by kluci byli od 1.10. bez večerníčku a to by nešlo. Jinak jsem spokojeně žila až to teď jen se třemi programy a nic mi nescházelo.;-)

Jenda1 Jenda1

23. 9. 2009 22:36

Eli, moc chutné.:-p:-p:-p
:-!:-)):yes::yes::yes:

Eliza Eliza

23. 9. 2009 22:26

Papričko...:-8:-8:-8. Nevím, jestli se mám "dmout pýchou", nebo stydět...každopádně děkuji :-) ALE - tvůj komentář mě přiměl zeptat se manžela, jestli máme TV Barrandov - jen vzal ovladač k takové "krabičce" pod televizí, kterou máme už déle než rok a kterou celou dobu úspěšně ignoruji - a kromě programů, které máme na kabelovce, mi ukázal dalších několik :-O. No, to bych musela mít řadu simultánních životů, abych to denně jen tak zběžně prohlédla...:-D
Budu ráda, když si něco uvaříte, doufám, že svoje "pokusy" formuluju podrobně a srozumitelně... Kromě prvotního nápadu na tom nic není...;-):-)

Paprika Paprika

23. 9. 2009 22:14

Zase krása. Holka ty jsi talent :yes::yes::yes:
Dnes jsem koukala od 19hod na TV Barrandov na šou Hell's Kitchen s Gordonem Ramsaym - baječná kuchyňská šou a tvá jídla jsou podobného stylu, jaký prezentuje i on. Už jsem to tu psala jednou - ty máš prostě jídla z vyšší gastronomie. A navíc ten umělecký přístup k fotkám. :yes::yes: +;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2009 22:02

Eli super! Konečně ingredience k dostání i u nás! Moc hezké fotečky;-):yes:

Patricie

23. 9. 2009 21:22

Jo a ty fotky, fakt krásné.:-))

Patricie

23. 9. 2009 21:21

Ten paprkáš dělá krásnou kresbu s tím bílým masíčkem je to moc hezké.:yes: +

Eliza Eliza

23. 9. 2009 21:20

No, já bych asi také raději dala čerstvý křen, ale dnes se mi ho nechtělo strouhat (vždycky brečím :-) ), navíc bylo třeba spotřebovat zbytek otevřeného krenexu... Také je už ochucený, tak je s omajdou míň práce ;-). Děkuju za body, holky. :-)

spagetka spagetka

23. 9. 2009 21:12

Já nedávám salám, křen taky spíš čerstvý ale :-p:-p:yes:

mirca75 mirca75

23. 9. 2009 20:57

Elizo:-)podobné závitky dělám,jen místo Jadelu dávám uzený sýr a čerstvý křen dávám doprostřed závitku.Dělám na mísy jako studenou,nebo s přírodní šťávou s bramborem a je to moc mňam:-p.Takže tvůj recept ukládám,ráda vyzkouším (jen dám místo krenexu čerstvý křen:-p) a za skoro známou chuť a krásné fotečky ti posílám první boďku:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tv barandov vaření tv barandov recepty kuřecí roládky tv barrandov recepty barandov recepty barandov vaření vaření na tv barandov vaření tv barandov barrandov recepty barrandov vaření kuřecí roláda tv barandov.cz tv barandov barrandov.cz recepty vareni barandov tv barandov-vaření barandov barrandov-recepty vaření na tv barrandov barandov.cz

Suroviny: prsa kuřecí, paprikáš, jadel, smetana ke šlehání, krenex, mouka hladká, mléko, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí roládky s křenovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmo8