Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobré řezy

Upéct dobré řezy na plechu není nic těžkého a s přehledem to zvládne každý začátečník. Jednoduché mramorové těsto polité cukrovou polevou s rumem. S přípravou vám mohou bez obav pomoci i děti a výsledkem budete všichni nadšení.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

23. 9. 2009 14:01

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie22 821 kJ / 5 455 kcal
Bílkoviny86,90 g
Tuky158,77 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 537 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy896,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mardosa mardosa

16. 2. 2011 17:26

Tak jsme upekla,hned jak ji nakrojím,dám foto.:-KJenom ji mám nizoučkou,nevím jakto,že mě nevyběhla nahoru.Ale na chuti to asi nebude znát.:-D:-D Dávám bodíka....:yes::yes::yes:

bara.it bara.it

12. 9. 2010 11:13

Pridavam 12.bodik za jednoduchy a velmi chutny dortik. Vcera jsem upekla a zaprasilo se po nem.:-p:-p:-p

yoghurtt yoghurtt

12. 8. 2010 09:32

Hned jak budu mít čas,tyhle řezy určitě vyzkouším.Vypadají úžasně.Dávám bodík a ukládám na vyzkoušení.:yes::yes::-K

asyrka

4. 3. 2010 09:13

Včera jsem je dělala jsou výborné. Dávám bodík:-p

mirca75 mirca75

15. 12. 2009 16:34

Světlanko:-)pekáček je porcelánový a moc krásně se v něm peče.Většinou ho ani nevymazávám,ale tohle těsto jsem dělala poprvé,tak jsem ho radši "mázla";-).Pekáčky jsem dostala před lety od manžela-jeden velký(viz foto) a dva poloviční:-8.Někde se připletl k vagónům,co vezly na skládku porcelán II.jakosti:-O.Tak si vybral pěkné a funkčí věci(i porcelán s modrými husami) a přivezl to domů.Těm věcem nic není,jen mají zespodu třeba bublinku;-).A děkuji za pochvalu:-).

Svetlana Svetlana

14. 12. 2009 15:21

Simčo, asi máš pravdu, já jsem snad slepá :-O

simonka

14. 12. 2009 15:18

Po straně vidím mouku, tak asi vymazaný a vysypaný bude, ale pekáček se mi také líbí :)))

Svetlana Svetlana

14. 12. 2009 15:17

Mirko, máš krásné fotečky, ale mně zaujala jiná věc. Pečeš to v nějakém bílém pekáčku...vypadá, že není vymazaný, vysypaný,, nebo se mi to jen zdá?:-O

Paprika Paprika

13. 12. 2009 17:13

Miruš :yes::yes: a Simonce za recept taky :yes: ;-)

mirca75 mirca75

13. 12. 2009 15:59

Simonko:-)to jsem moc ráda že se ti fotečky líbí:-8;-).A Iljušo:-)taky děkuju:-8.

Iljusa Iljusa

13. 12. 2009 15:09

Mirko - fotky :yes:, dobrý nápad promazat marmeládkou ;-)

simonka

13. 12. 2009 14:00

Mirco děkuji moc za přání i za krásné fotečky, opět jsou naprosto ukázkové ;-) Snad tobě i rodince bude chutnat :-K

vybusna vybusna

13. 12. 2009 11:16

aha....no vidis aku fajnu fintu si mi poradila :-)

mirca75 mirca75

13. 12. 2009 10:52

Výbušná:-)díky za pochvalu:-8,no a k tomu korpusu-jestli to máš tak i u kulatého,tak si stačí po obvodu naříznout dokola jen slabý zářez,do něj dát nit a prokrojit ho jako když se krájí nití knedlík-jen je to na ležato;-).No a u obdelníkovýc to jde tak,že si můžeš po obvodě udělat ze všech stran zářez a při prokrojování se budeš jen snažit,mít nůž v té výšce,kterou jsi si tím zářezem naznačila;-).

vybusna vybusna

13. 12. 2009 09:04

no vies co mirca75, ja sa mozem snazit prekrojit korpus ako chcem, tak vzdy zacnem pekne, niekde za stredom uz mam vykrojenu dieru, bud na spodku, alebo na vrchu a na druhom konci, skoncim niekde 2 milimetra od vrchu korupusu...uz som si vsimla pri perniku, ako si to mala krasne prekrojene...ja si to aj korigujem tym, ze drzim celu dlan na korpuse, aby som citila, kde rezem, aj tak mi to lieta nahor nadol.....fakt krasne fotecky

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech řezy na plech nejnovější recepty recepty na řezy na plech dobre recepty nejlepší řezy na plech nejlepší řezy na plechu dobrý řez čertovské řezy řezy na plech recepty řezy na plech foto dobré moučníky čertovský dobry moucnik dobré jednoduché řezy snadné řezy nadýchané řezy na oslavu dobré a rychlé řezy dobrý řez na plech recepty rezy na plech řez na plech dobréřezy

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, mléko, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, rum, mléko

TopRecepty.cz

Dobré řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYgp