Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína z parního hrnce

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 9. 2009 19:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 363 kJ / 1 521 kcal
Bílkoviny253,40 g
Tuky11,38 g
Vláknina2,38 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 585 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy100,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anna

29. 3. 2010 16:30

parni hrnec je opravdu uzasny a jedinecny bohuzel ho ale doma nename snad se ho nekdy dockam.....:-((((((((;-(;-(:-(:-S

Boubelinda

27. 3. 2010 15:43

dneska jsem ji vyzkoušela. Je to moje teprve druhé jídlo z parního hrnce a jsem opravdu překvapená.:-*:-* Je to lahůdka a opravdu masíčko šťavnaté. Bodík letí právem.:-K

sidera

31. 1. 2010 15:20

Pro Martina Černého: Rýži vařím v umělohmotné misce, ale můžete použít i varné sklo. Rýži vařím podle druhu 15 - 40 minut to musíte vychytat. Teplota se nenastavuje, ale jestli máte přepínač na udržování teplého, již uvařeného jídla, tak je dobré na tuto teplotu nechat rýži chvíli tkzv. dojít. :-K

Amira Amira

31. 1. 2010 13:22

Miska do parního hrnce nemusí být skleněná, může být i jiná, která snese teplotu páry. Já mám originál z tvrdší umělé hmoty. A teplotu nevím, na mém parním hrnci jde nastavit jen čas, ne teplota. A ta teplota snad ani nastavit nejde nikde, vždyť jde o páru a ta má pořád stejnou teplotu, ne? Důležitý je ten čas, jak dlouho to "pařit".

Martin Černý

31. 1. 2010 12:37

Jsme se ženou úplní začátečníci vaření v parním hrnci. Miska na vaření rýže musí být asi z varného skla aby nepraskla? Na jakou teplotu se hrnec při vaření číny nastavuje ?

Lucka V.

28. 12. 2009 18:26

Sidero, kde jsi sehnala 2 misky? Nebo máš jen nějakou obyčejnou? Jsem nováček a nevím si rady :-(

thomassinno thomassinno

24. 12. 2009 23:05

Ačkoliv se jedná o chemicky čistou látku, destilovaná voda není vhodná dlouhodobě k pití. Destilovaná voda je lidskému zdraví nebezpečná tím, že neobsahuje (na rozdíl od běžné pitné vody) žádné minerály. To může významně narušit metabolismus, rozvrácením rovnováhy iontů v organismu. Některé starší práce uvádějí i přímou hrozbu zánětů zažívacího traktu, ale jejich výsledky byly později zpochybněny.
Zdroj - vikipedie :-!:-!:-!

thomassinno thomassinno

24. 12. 2009 22:58

Já bych řekl že destilovaná voda je chemicky upravená ne? Takže u vaření by neměla co dělat - toť muj názor :-!

Eduard

24. 12. 2009 20:37

Lze použít destilovanou vodu v parním hrnci?

Paprika Paprika

21. 9. 2009 21:14

Sidero :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2009 19:57

sidera, to mi neříkej, tady určitě něco bude a zkus si něco na internetu, Taky zkusím. Blhopřeji, to je super výhra:-):yes:http://www.potravinova-alergie.info/parni-hrnec-re...

sidera

21. 9. 2009 19:49

Hrnec jsem vyhrála ve Velké letní Soutěži a je to skvělá věc. Nikde na něj nejsou recepty, tak experimentuji a zatím bylo vše výborné :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2009 19:35

sidero, to vypadá skvěle!! Dokonce i dost dietně! Nevyhrála jsi ten parní hrnec? Super věc! Plusík!:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: parní hrnec recepty recepty parní hrnec recepty pro parní hrnec recepty na parní hrnec parní hrnec recepty na vaření recepty v parním hrnci nejlepší recepty pro parní hrnec parní hrnce recepty rýže v parním hrnci recepty pro parní hrnce vaření v parním hrnci vaření rýže v parním hrnci recept parní hrnec parní hrnec diskuze parni hrnec-recepty recepty na vaření v parním hrnci recept na činu recepty pro vaření v parním hrnci vaření v parním hrnci recepty kuchařka pro parní hrnec

Suroviny: prsa kuřecí, směs čínská, rýže, koření čína, omáčka sojová, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Čína z parního hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZV25