Králík na myslivecký způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 65,12 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 56,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2010 13:48
jana r...a ved tu si reagovala na toho kralika, co je vedla na slvoenskyc topkach..... znovu som sa pobavila na tej tvojej reakcii
12. 9. 2009 12:42
Moc se mi to líbí! Bodík5.
12. 9. 2009 09:28
jana r...aj cez vsetku vaznost situacie dnesneho rana...tvoja posledna veta by mala vojst do nejakej fiktivnej knihy bonmotov...
11. 9. 2009 22:16
Nedělá to to víno? Ikdyž ten pořad jsem viděla, dusil to taky ve víně, ale i ocet bych dávala později, výjimkou je jen tyrolská játra, tam dávám ocet hned. Vybusna, mi by bylo úplně jedno, že bych to žvýkala, už pohled na to jídlo mi říká, že mám jít raději chrápat
11. 9. 2009 22:07
howg
11. 9. 2009 22:04
A vůbec - třeba měl Jamie toho králíka jako žvýkačku
11. 9. 2009 21:59
vybusna - vím co myslíš - on ho měl ale ne vyloženě ponořené, on ho dusil, před tím ale maso zatáhl A víš co je nejdůležitější? Pochutnali jste si? A o tom to je
11. 9. 2009 21:55
boze hrubka ako svet....ospravedlnujem sa, ja ozaj viem, ze by je s tvrdy y, neviem preco sa mi to obcas deju take veci, ze pisem ako tatar.
11. 9. 2009 21:54
maris, ked si spominam matne na toho olivera...tak ten to maso doslova akokeby varil v tekutine...len si vobec nepamatam, ci tam islo vino,...ide o to, ze do toho masa treba dostat tie vsetky chute a preto som uvazovala, ze to nebudem zatahovat...no nestastna som, lebo take jemne masko to bolo. ked kralika peciem, tak mi staci hodina a je to krehke a stavnate. ale cez to vsetko, ze to maso nebolo celkom tip top...tak mozem povedat, ze sme si bajecne pochutili....to maso chutilo uzasne..
11. 9. 2009 21:53
Já každé maso dělám, jak píše maris - maso zprudka opéci a pak s ním pracovat podle receptu, ono je lepší, když se zatáhne, zůstane šťavnaté a není suché,to je alespoň moje zkušenost,, ale jinak - pěkně provokuješ
11. 9. 2009 21:49
spagi...vies ake maso som mala... popri chrbtici (pater) su po oboch stranach take dva pasy dobreho maska...akoze svieckova...tak som mala 4 take pasy. a ty bi si to vino dala najprv prevriet, alebo by si ho tiez dala rovno tak v kockach do hrnca k masu?
11. 9. 2009 21:47
Taky nevím, čím to je, ale já osobně bych nejdřív rozehřála olej, maso zprudka opekla aby se zatáhlo a teprve potom bych podlila vínem, přidala bylinky a dusila. Jinak - recept je super +
11. 9. 2009 21:46
mně se zas zdá - pokud jsem vybusnu dobře pochopila, že nemá správně nařezané máso - že ho nemá přes vlákno ale po vláknu, netvrdím, že je to ono - jen jak jsem si přečetla popis, co to dělá ...pak to maso se spíš žvýká, než rozplývá na jazyku a ani neudělá správnou šťávičku, to dělá jakékoli maso špatně nakrájené - ale posuzuju, jen jak jsem to pochopila, takže se třeba i mýlím - tak se nezlob vybusna, jestli to není tento problém
11. 9. 2009 21:42
Výbušná - já ti asi moc neporadím, protože jsem králíků v životě moc nedělala a vařeného nikdy. Já ho peču. Ale napadlo mně - co ho nejprve orestovat a až pak dát dusit. To by mělo zůstat maso šťavnatější. Co myslíte kuchařky ?
11. 9. 2009 21:32
paprika...to maso, ked sa uvari vo vsetkych tych komponentoch, tak ho mozes jest normalne holymi ustami, ani vyprazat ho nemusis, pretoze je ochutene uplne fantasticky, presiakne to nim uplne celym.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 10 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 53 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kralik na zazvoru králík na medu králík recepty králík na brusinkách králík na rozmarínu myslivecké bolo kuřecí maso na myslivecký způsob králik s brusinkama babicovy recepty králík vařený králík recepty babicovy recepty kniha králik s brusinkami vařený králík recepty z krá králík vařený maso na myslivecký způsob kralik recept recepty krá nejlepsi recept na kralika recepty z králíka
Suroviny: králík, víno bílé, sůl, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, koření nové koření, zázvor, semínka hořčičná, olej olivový, mouka hladká, tymián čerstvý, vejce, strouhanka, olej
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
19 názorů