Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepř na knoblauchu (česneku)

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

9. 9. 2009 22:31

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 747 kJ / 1 613 kcal
Bílkoviny228,18 g
Tuky33,45 g
Vláknina44,90 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy93,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lada Linhartová

17. 6. 2011 09:29

zítra zkusím poté napíšu;-)www

Ivana79 Ivana79

22. 9. 2009 10:46

Tak bolo to naozaj výborné:yes::yes:a zase sa mi potvrdilo,že niekedy stačí pár prísad (mrkva,petržlen,cesnak)a vznikne z toho takáto dobrota,až ma to prekvapilo:-pMoc dobré:-)

Ivana79 Ivana79

11. 9. 2009 11:11

Zaujímavý recept.Ukladám a vyskúšam v nedeľu,len toho cesnaku dám trochu menej:-8Ale bude to určite dobré:-pSlovo knoblauch poznám a ten názov sa mi páči,pripadalo mi to také vtipné:-)

Bibinka Bibinka

10. 9. 2009 13:54

Jóóó, to bych si taky nechala líbit a to jsem po výborném obědě;-)takže Colombo, bodík pospíchá za tebou:yes:

vybusna vybusna

10. 9. 2009 09:30

jiricka....bingo! je to cesnak...ale ako pisem...ak by som nebola tam kde som, tak tiez vobec netusim co to je;-)

Jiřička

10. 9. 2009 09:25

Já se dobrovolně přiznávám, že vůbec netuším co je knoblauch. Je to opravdu česnek? J.:-)

vybusna vybusna

10. 9. 2009 08:55

no knoblauch po slovensky nie je:-* a keby som nebyvala v mnichove, tak veru ani netusim, co to knoblauch je:-*

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 9. 2009 07:05

Přimlouvám se taky za tu " ČEŠTINU ". Nevím , jak je to slovensky, jestli je to takto, tak se omlouvám protože slovenštinu mám rád - Jsem ČECHOSLOVÁK . , ale neumím ani BLEMST anglicky a jen trochu německy, jako téměř každý z pohraniší u Rakouska.

pipre pipre

10. 9. 2009 00:02

Tak to je jídlo podle gusta mého muže :-) Já tolik česneku nesmím, nedělal by mi dobře, ikdyž by mi to určitě chutnalo.. tak si ho dodává manžel aspoň do své porce :-):yes:+ 4.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 9. 2009 23:02

:-O:yes:

Paprika Paprika

9. 9. 2009 23:01

Vepřové v mrkvi dělám a celkem často, ale česnek mně nenapadlo tam dát. A ještě k tomu 3 palice na 1 kg masa - to je opravdu dost knoblauchu :-! :-p +;-)

spagetka spagetka

9. 9. 2009 22:37

Colombo - nešel by ten knoblauch napsat česky? ;-)Přece jen česnek je hezký a libozvučný název ne? A recept ale taky!!!!!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepř nudličky maso v mrkvi vepř na česneku vepr kyta maso na mrkvi dobreslovo vepř.plátky na česneku vepř.nudličky vepř. na česneku vepř.maso na česneku vepřé v na mrkvi recept na vepř.na česneku recepty z vepř masa vepřé nudličky vepř v mrkvi nemecky plecko recepty z vepř.kýty vepř.kýta vepřé na česneku vepr. maso recepty

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, mrkev, petržel, pažitka, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepř na knoblauchu (česneku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RZO