Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Hodnocení receptu je 5,0 (82×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 16:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 057 kJ / 2 404 kcal
Bílkoviny60,80 g
Tuky73,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy364,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alexiss Alexiss

17. 2. 2013 20:58

Absolutní úspěch!!! Po přečtení komentářů mi to nedalo a zkusila jsem. Slané pečivo moc často nedělám, připadalo mi to pracné, nebo nevím, proč. Nastává změna, bagety už nekoupím. Zabraly mi asi stejně času, jako dojet do Alberta, ale jsou lepší. Miláček měl boule za ušima. Moc, moc díky a bodík!!! :yes::yes::yes::-)):-)):-)):-K:-K:-K S dovolením přidávám další fotku k mnoha.

cathleen cathleen

15. 2. 2013 10:11

JANA62: :-))děkuju, Jani, i za fotky:-K

JANA62 JANA62

14. 2. 2013 16:39

Jsou výborné,dělal jsem je už několikrát a dovolila jsem si přidat foto.:yes:Přidávám bodík:-)

cathleen cathleen

19. 1. 2013 16:16

Kykydee::-Ddíky....a doufám, že se na mě proto nezlobíš?;-):-D

Kykydee

19. 1. 2013 15:53

Tak toto je něco naprosto úžasného.:-p Posílám bodík, včera jsem vyzkoušela a večer se mě můj muž zeptal jestli bych nemohla tyhle bagety "KUPOVAT" místo těch hrůz co předtím. Když jsem mu sdělila, že jsem je vlastnoručně upekla, tak mi dal úplný zákaz pečivo nakupovat. Jen chci pokotknout, že si doma často peču chlebík i houstičky,nicméně tento recept je famózní. Jen nemohu posoudit zda opravdu vydrží vláčné tak dlouho, jak autorka uvádí;-( protože nezbylo............:-)):-K:yes:

cathleen cathleen

12. 6. 2012 08:01

andrejika::-D fotku i bez dovolení! Děkuju za vyzkoušení!

andrejika andrejika

9. 6. 2012 17:59

Jsou výborné!!:-K:-K s dovolením připojuju fotku a :yes:

cathleen cathleen

10. 4. 2012 16:02

Tanule19, HankaCh, monikaK: :-))díky za vyzkoušení a Hani tobě navíc dík i za fotku!:-K

monikaK

10. 4. 2012 15:54

Jedním slovem,jsou skvělé!!!!:yes:

HankaCh

2. 3. 2012 20:58

Výborné:yes:křupavé a uvnitř lehké jako peříčko:yes:dovolím si přidat fotku a bodík:-K

Tanule19

24. 2. 2012 21:34

Dneska jsem se je odhodlala upéci a jsou skvělé:yes::-p

cathleen cathleen

3. 2. 2012 16:24

Asmera: jujda, kynuté pečivo musíš péct na vysokou teplotu, vkládat je do vyhřáté trouby. Peču je na 200-210°C, dopíšu i do receptu.

Asmera

3. 2. 2012 13:37

Z-zuzi:HOlky na kolik pečete bagetky. Včera jsem je pekla a zdály se mi nekřupavé. Já je pekla na 150 v předehřáté troubě. Díky za radu.:-?

Z-zuzi Z-zuzi

11. 1. 2012 23:06

Dnes jsem dělala a hned byly pryč!! Opravdu výborné.:yes: Ukládám a určitě budu dělat často. Bodík:-K:yes:

cathleen cathleen

5. 12. 2011 12:18

Sandra: Sandro, co znamená "nic moc"?:-))Copak těstu chybělo? Tuhé, bez chuti, drobivé.....? Jsi první, kdo se takto ozývá, tak by mě to zajímalo. Možná i proto, že máme každý tu "svou", jinou chuť a tobě bagetky nesedly?

1 2 3 4 5 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky

Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5rj