Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový protlak

Pokud pěstujete rajčata a zvažujete, jak zužitkovat bohatou úrodu, jistě oceníte recept na domácí protlak. Jakmile ho jednou vyzkoušíte z vlastních rajčátek, která jsou plná chuti a vůně, o kupovaný ztratíte zájem.

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 140 min

150 min (10 min příprava + 140 min tepelná úprava)

8. 9. 2009 19:59

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie586 kJ / 140 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,00 g
Sůl30,00 g
Sacharidy35,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 9. 2011 21:21

tejaja: Ježíš Marjááá Terezko, jsem nějaká zmatená!:-D:-D:-D Promň!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tejaja tejaja

6. 9. 2011 19:56

Jana Remkova: Janka ...nechápem, veď som odpovedala na svoj recept ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 9. 2011 17:47

tejaja: díky za odpověď při mé absenci, přesně tak, Terezko!;-)

tejaja tejaja

4. 9. 2011 20:59

be.amenity: Pretlak sterilizujete, takže trvanlivosť je dovtedy, kým ho nespotrebujete :-D;-) Skladujete ako ostatné zaváraniny.

be.amenity be.amenity

4. 9. 2011 12:17

Prosím dotaz: Jaká je trvanlivost tohoto protlaku a jak se má skladovat? Děkuji předem za odpověď :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 22:09

tejaja: už jsem to pochopila, terezko, děkuji!;-)

tejaja tejaja

4. 8. 2011 22:07

Jana Remkova: Janka, je to tak ako ti vysvetlila Andrejka ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 21:06

1974andrea: díky moc, jsem holt natvrdlá!:-D

1974andrea 1974andrea

4. 8. 2011 20:18

Jana Remkova:Jani asi ne. Terezka píše, že to váží rozmixované a na každé kilo rozvařeného protlaku přidává cukr a sůl.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 20:14

Terezko, blbý dotázek:-D, na kilo protlaku znamená, že to je z kila rajčat?:-? Díky moc, rajčat budu mít fakt hodně!!:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2009 22:02

Není tady, taky jsem koukala;-)

tejaja tejaja

8. 9. 2009 20:40

Janka, pozerala som, či tu nie je, nenašla som, tak snáď som ho nepreh;-)liadla.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2009 20:35

No, kečup tady myslím je, ale protlak ne. Nebo jo? Mrknu se, každopádně je to teď aktuální, proto- plusík!!;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: rajčatový protlak rajský protlak domácí výroba rajčatový protlak recept recept rajcatovy protlak domácí rajčatový protlak domácí rajčatový protlak recept rajsky protlak domácí rajský protlak recept domácí rajský protlak recept na domaci rajčatový protlak rajský protlak protlak z rajčat recept na rajčatový protlak rajcatovy protlak domaci výroba rajčatového protlaku domácí protlak vyroba rajského protlaku rajčatový protlak vyroba recept na domaci rajský protlak recept na rajský protlak

Suroviny: rajče, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Rajčatový protlak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZ4G