Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hajdúcké zelí

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2009 21:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 734 kJ / 892 kcal
Bílkoviny74,98 g
Tuky54,07 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,20 g
Sacharidy22,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

milan

27. 11. 2015 20:33

tejaja::-D:-D:-D

Ivana79 Ivana79

16. 5. 2012 15:01

+12:yes:Ja som pridala aj zemiaky,bolo to super:-p

paajus

11. 9. 2009 18:11

Vyzkoušela jsem a moc nám to chutnalo... :-p Dávám bodík...:-* :yes:

tejaja tejaja

2. 9. 2009 16:37

Hajdúci vedeli, čo je dobré:yes::yes::yes:

mirca75 mirca75

2. 9. 2009 08:45

Hanko:-)moc pěkné:-p.Boďka už doletěla;-)
123Rony321:-)bodíky se načítají ať je tu soutěž nebo ne;-).Ta s bodovým ohodnocením nemá nic společného:-)

tejaja tejaja

1. 9. 2009 16:39

:yes::yes::-p plusík:yes:

Jana Pá

1. 9. 2009 11:36

:-p:yes:

123Rony321 123Rony321

1. 9. 2009 11:33

chtěl jsem dát bodík , nejde to, soutěž asi končí. Je to vynikající, teď jsem dojedl.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hejducké zelí hejducké zelí zelí soutěže hejducke zelí recepty hlávkové zelí z játrou a kečupem hajbucke zelí recepty hajdušské zelí hajducké zmrazené zelí hajducké kysané zelí hajducké maso recept na zeli k pecenemu masu zelí k vepřovému recepty s masem zelím a s klobásou maso se zelím a kečupem hajdutské maso hajdusske zelí recepty zelí maso klobása vepřové maso se zelím a kečupem klobasa v zeli

Suroviny: maso vepřové, cibule, olej, klobása, zelí kysané, sůl, paprika sušená sladká, kečup sladký

TopRecepty.cz

Hajdúcké zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZqJ