Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené bramborové polštářky se zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 9. 2009 13:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 460 kJ / 2 022 kcal
Bílkoviny52,28 g
Tuky52,95 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 4,06 g
Sůl10,03 g
Sacharidy316,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

2. 9. 2009 17:10

allis...ja sa nezlobím nikdy..(skoro),
výbušná, fakt existuje aj HRUBÁ KRUPICA aj JEMNÁ - teda detská - krupica...dosť dlho to ostalo pred tebou utajené, že?;-)

Mirka

2. 9. 2009 17:08

Super, ještě byste mohla přidat recept na to maso.Vypadá skvěle.;-)

tejaja tejaja

2. 9. 2009 16:58

vyzerá to veľmi dobre, robím niečo podobné, ale s hlávkovou kapustou a do cesta ide aj droždie. Toto je zase čosi iné:yes:;-) Bodík+:-D

allis

2. 9. 2009 16:49

allis

2. 9. 2009 16:44

Odpovím za Magdalénku, snad se na mě nebude zlobit:
Výbušná, hrubá mouka je hrubá mouka, hrubá krupice je o mnoho hrubší. Podívej se sem: http://shopjilemnice.jip-napoje.cz/kolonial/mouka-...

Zdravím
Allis

vybusna vybusna

2. 9. 2009 16:33

presne magdalenka...ja som doteraz zaevidovala len hladku, polohrubu a hrubu a detsku krupicu...ale hrubu krupicu nie:-8...a muka hruba zlaty klas....to moze byt ta hruba krupica?

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 9. 2009 15:57

Teda, Jani:-Okoukám a Pavlovův reflex je v akci...:yes::yes:+

magdalenka magdalenka

2. 9. 2009 15:57

Výbušná, asi nerozumiem otázke, nie je ti jasný rozdiel medzi hrubou krupicou a detskou krupičkou a múkou hrubou?
Na Slov. máš múku (všetko pšeničné) hladkú, hrubú, polohrubú. Ale máš aj KRUPICU HRUBÚ a KRUPICU DETSKÚ. Pokiaľ viem, múka je iba kilové balenie (papierové bal.) a detská krupica býva polkilové (u nás v Bille igelitové polkilové sáčky). Všetky múky a krupice sú na jednom mieste...
OK?:-)

vybusna vybusna

2. 9. 2009 15:52

tak....a pipre nas teraz zabije,ze sa bavime o jihlave pod receptom...tak radsej budem uz psst

klukodvody klukodvody

2. 9. 2009 15:48

No a jezdíme do Karoliny Světlé,ta je u autobusového nádraží:-D:-D:-D

vybusna vybusna

2. 9. 2009 15:43

klukodvody...ale nepovedz...my tam mame byt na zahradni...je to nedaleko toho noveho nakupneho centra...no a babicku a svagrinu mame zase na rokycanovej...to je nedaleko no...neviem co je tam blizko...billa:-8

klukodvody klukodvody

2. 9. 2009 15:40

No vybusna až budete zase v Jihlavě,tak tam se možná můžeme i vidět,protože mám manželku z Jihlavy a dost často jinak velmi často jezdíme za panímámou ta tam pořád bydlí:-!:-!:-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

2. 9. 2009 15:36

Jani moc šikovná.+ bodík

vybusna vybusna

2. 9. 2009 15:32

klukodvody......si velmi velmi zlaty a ja som ti vdacna za ponuku, ale ja som v mnichove a ked som na slovensku tak som v banskej bystrici...to by si mal namojdusu po ceste, aby by si isiel cez donovaly....no ale dobra sprava je to, ze ked sme zase v cechach, tak sme v jihlave...a just teraz na vikend ideme do jihlavy.....takze uz si pisem do nakupneho listka....krupica.....

klukodvody klukodvody

2. 9. 2009 15:29

Ne:-!:-!:-!:-!U nás je hladká mouka,polohrubá mouka,hrubá mouka,pšeničná KRUPICE hrubá a dětská krupička.Tak je to ta pšeničná krupice hrubá.Jestli u vás není,jedu v sobotu k Liptovskému Mikuláši a jestli to máš blízko,tak ti ji přivezu.:-D:-D:-D:-D:-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelí recepty se zelím smažené zeli smažené bramborové taštičky smažené bramborové šišky čalamáda se zelím kyselé zelí výroba smažené bramborové těsto smažené bramborové knedlíky bramborové recepty pokrmy se zelím bramborové taštičky se zelím bramborové taštičky smažené bramborové šišky smažené jídla se zelím smazena kolecka plnena zelim veprove se zelim smažené kysele zelí maso se zelím vyroba kyseleho zelí

Suroviny: brambory, mouka hrubá, krupice, žloutek, slanina uzená, zelí kysané, cibule, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažené bramborové polštářky se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ryq