Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy s džemem a nutelou

Nejlepší koblihy jsou čerstvé a doma usmažené. Větší množství žloutků v tomto velmi jemném těstě se po upečení postará o dokonalý chuťový zážitek.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 24 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 4 min bez doby kynutí

24 min (20 min příprava + 4 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

30. 8. 2009 15:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie17 856 kJ / 4 268 kcal
Bílkoviny111,14 g
Tuky146,52 g
Vláknina21,36 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 641 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy584,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

piskota piskota

10. 5. 2013 19:28

Akorát jsem je dosmažila, dělala jsem půlku plněné a půlku bez náplně a jsou oboje k sežrání. S dovolením jsem přidala fotečku :-K

gtereza

25. 10. 2011 16:20

Dávám bodík za výborný recept :-K
Dělala jsem koblihy prvně a první várka se povedla na výbornou a druhá nějak nedržela pohromadě, taže to vypadá, jako když jsou dvě koblihy promazané nutellou :-O Ale na podruhé se mi jistě povedou všechny :-))

Luccyk

6. 3. 2011 09:23

Tak mám zaděláno na koblížky a snad se povedou! Díky za super lehký receptík. Dávám bodíka :yes::-D:-K

Neználek

26. 10. 2010 18:35

:-K:-K:-p

marunda marunda

9. 7. 2010 21:19

Moje mamča má ráda koblihy, tak jí je jednou upeču. Nevyteče tam marmeládá, nebo co tam dám? Musím to hodně přimáčknout? Šlo by to udělat také tak, že si vykrájím sleničkou kolečka, dám náplň, přikreju dalším kolečkem a pak vemu menší skleničku a tím to vlastně přimáčknu a vykrojím menší koblihu. Tím by mi to také nemělo vytéct. Dávám :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 8. 2009 16:54

Krásný recept! Simčo, ode mne máš určitě plus!:yes::yes:

ssimusshka ssimusshka

30. 8. 2009 16:03

Děkuju :-D ju všem chutnali..:-* Napekla jsem toho už docela dost, ale koblížky jsem dělala poprvý :-)Jinak na topky chodím už celkem dlouho, ale až včera jsem se zaregistrovala :-))

Bibinka Bibinka

30. 8. 2009 15:32

Simčo, malinko mi připadají nízké, ale vzhledem ke tvému věku jsou dobrý a máš celej život před sebou, abys je mohla zdokonalit úplně a hlavně, že chutnají viď:-? Jinak tě mezi námi vítám a doufám, že tu mezi náma budeš spokojená a hodně se tu i naučíš;-)
Samozřejmně za tvojí snahu dávám bodíka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné koblihy koblihy recept koblížky s nutelou jak plnit koblihy koblihy plněné nutelou smažené koblihy s marmeládou koblížky plněné nutelou plněné kobližky jak se plní koblihy domácí plněné koblihy recept na koblížky s nutelou recept na plněné koblihy koblihy koblihy plněné plnění koblih domácí koblihy s nutelou koblížky s džemem plněné koblihy recept koblihy s pudingem koblihy s čokoladou

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, mléko, sůl, cukr moučkový, rum, máslo, žloutek, marmeláda, olej

TopRecepty.cz

Koblihy s džemem a nutelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQvX