Srnčí kýta na slanině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,30 g |
Tuky | 86,00 g |
Vláknina | 0,25 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 1,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2012 09:12
velmi dobré
31. 8. 2009 15:22
Janka, sú lepšie tie s tým červeným okrajom, máš úplnú pravdu. Len som chcela zmeniť zase tanier, ale vidím, že sa to neosvedčilo Vrátim sa k tým druhým
31. 8. 2009 15:10
Tohle miluju,kamarád k tomu dáváještě 2 dcl červeného vína, jenže můžu jedině v restauraci, rodinka prý srnčí, jelení atd papt nebude Jo a suché to fakt není
31. 8. 2009 15:07
Jéé, ty jsi hodná!! Ty červené, jakoby krajkové jsou lepší
31. 8. 2009 15:05
Janka, bez šťavy to určite nie je, podlievaš predsa Ja už kvôli tebe nebudem tie taniere používať
31. 8. 2009 15:03
No, můžu si oči vyočit, už na mne řve Láďa, ať jdu na oční a nevidím nic! Já jsem dělala z jelena něco podobného a šťáva byla moc dobrá
31. 8. 2009 14:59
Janka má, veď podlievame Len na tých tanieroch nie je to dobre vidieť, sú priehľadné. Koľko podleješ, toľko šťavy máš
31. 8. 2009 14:56
Jééjda, kde to jídlo má nějakou šťávu? To musí být k té rýži suché, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 4 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Srnčí maso: Poradíme vám s jeho zpracováním
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší recepty ze srnčího srnčí recepty vyskoušené srnčí recepty porcování srnce řízky ze srnčí kýty recept na srnčí srnčí zadni porcování srny srnčí kýta řízky recepty na srnci recepty z laně srnec recept recepty srnec recepty srnčí recept srnčí svíčková z laně laňí maso laň recepty pecena srnci kyta srnec recepty
Suroviny: kýta srnčí, slanina uzená, sůl, pepř mletý, koriandr, olej, bazalka čerstvá, šalvěj
Srnčí kýta na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL0W
8 názorů