Provensálská polévka s bílými fazolemi a bylinkami
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že na další jídlo ani nepomyslíme.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,73 g |
Tuky | 23,38 g |
Vláknina | 43,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 54,59 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2023 16:51
16. 5. 2023 14:33
Hvězdičky letí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 7 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 1 hodinou
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 2 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 7 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 7 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 8 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 8 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: brambory, mrkev, cibule, celer, česnek, rajče cherry, cuketa, olej olivový, fazolky zelené, fazole, sůl, koření provensálské, vývar masový, petrželka zelená
Provensálská polévka s bílými fazolemi a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk1j6
2 názory