Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na portském víně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 5. 2023 17:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 195 kJ / 525 kcal
Bílkoviny3,98 g
Tuky35,20 g
Vláknina7,71 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy29,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

10. 5. 2023 06:07

RubyRom: Jsou obě, ale nevím, jak je tomu na našem trhu. 🤔 Každopádně jdu do červeného. 😊😋 To se bude přítel divit, až mu zmizí ze sklípku. 😄

RubyRom RubyRom

9. 5. 2023 21:27

Moanka: červené, myslím, že Portské je jen červené. :-K

Moanka Moanka

9. 5. 2023 20:38

Mňam, to bych zkusila. 👩‍🍳 A prosím, možná hloupá otázka. To Portské víno bílé nebo červené? 🤔

RubyRom RubyRom

8. 5. 2023 12:08

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 09:27

:-)<3:yes::yes: pěkný recept i foto, také u nás oblíbené :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, mouka hladká, sůl, pepř, olej, máslo, špek, vývar masový, víno, cibule, jalovec, dobromysl, libeček, povidla švestková

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na portském víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wWlq