Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce

Kombinace baby karotky a mladé kedlubny přímo láká k jarnímu hodování. Můžete zůstat u bezmasé varianty pouze s přílohou vařených brambor. Nebo touto zeleninovou směsí doplňte maso pečené na česneku. Každopádně si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

2. 5. 2023 08:24

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 592 kJ / 859 kcal
Bílkoviny14,41 g
Tuky63,44 g
Vláknina20,21 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 989 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy49,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 5. 2023 20:22

Anna Kocikova: :-) Děkuji, mám zeleninu ráda v jakékoli úpravě :-K Měj se moc hezky

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2023 20:19

Z dostupných surovin moc velká dobrota:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slanina, máslo, cibule, česnek, kedlubna, karotka baby, vývar masový, máslo, mouka hladká, majoránka, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYMjE