Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory a kuře v pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 8. 2009 06:02

Suroviny

Porce: 6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 902 kJ / 1 172 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky1,50 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy243,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vymyslela dcera a dělá ho dost často.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaruna18 Jaruna18

6. 2. 2011 19:19

Aničko,to mám radost a děkuji za foto.:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 2. 2011 17:00

:-p+18:yes:Včera bylo k obědu a pochutnali jsme si,kuře jsem neporcovala a přidala jsem jednu cibuli a malou mrkev:-)Vaření v jednom hrnci mám moc ráda;-):yes:

Jaruna18 Jaruna18

18. 9. 2009 20:12

Mirca75,dík za fotečky a jsem ráda že Vám chutnalo i když pálilo.Já mám pálivé ráda,tak to vyzkouším.Ale staročeské koření jsem u nás v obchodě dlouho neviděla.Já ho používám do houbového guláše,ale teď ho nemám.:-))

mirca75 mirca75

18. 9. 2009 13:55

Jarmilo:-)tak jsem minule opravdu udělala a moc jsme si pochutnali:-p:-p.Pivo jsem použila půl na půl tmavé a světlé;-),maso jsem vyostila a nakrájela na plátky a koření jsem dala Staročeské.Ovšem chci všechny upozornit,že toto koření je větším množství podobné chili:-( a jelikož jsem to netušila tak jsme měli "Pekelné" brambory v pivu:-D.Pálilo to jako ďas,ale sníst se to dalo;-).Takže u mě zůstává recept v oblíbených,jen příště použiji jiné koření:-p;-):-D.Posílám fotečky a boďku

Jana Pá

15. 9. 2009 16:05

Už jsem udělala, ale musím dodat s pivem opatrně:-!, jak píše sodovka,aby to nebylo hořké:-! Jinak fantazii se meze nekladou, je to opravdu moc dobré, sice nedávám koření na ryby, ale zase přidávám to, co u nás jede:-8 a je pravda, že to jde udělat z jakéhokoliv masa, jak píše autorka a já to peču v pekáči pod poklicí cca 1,5-2 hod., takže Jarmilka má bodík a pochvalu:yes::-D

mirca75 mirca75

15. 9. 2009 15:52

Jarmilo:-)co mě to dalo práce práce tuhle tvou mňamku znovu najít:-O.Minule jsem si ho,já trumbera neuložila a teď hledám jako krtek:-(:-D.Hurá našla jsem a oznamuji že budu dělat na zítra k večeři-.Nepamatovala jsem si jestli není zapotřebí něco naložit,či tak..;-).Koupila jsem krůtí stehna(to manžel akceptuje;-)),takže je vykostím a zítra písnu,jak jsme si pochutnali:-p

plotna plotna

8. 9. 2009 10:24

:yes::yes::yes:;-)

ruzovka

6. 9. 2009 13:52

Opravdu výborný recept:yes:jen sem ještě přidala cibuli a lžičku medu;-).Mohu jen doporučit:-D

Sodovka Sodovka

27. 8. 2009 19:31

Pivo musí být nízkostupňové. V opačném případě je šťáva hořká. Mám velie dobré zkušenosti s černým pivem KOZEL 10.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 8. 2009 10:38

:-p:yes:Dobrý nápad!:yes:

Jaruna18 Jaruna18

27. 8. 2009 10:07

Bibinko,díky,já nevěděla kam to mám dát.Jestli pod bramborové nebo masové.;-)

Bibinka Bibinka

27. 8. 2009 10:01

Jaruško, ještě můžeš dát jeden recept na"Kuře v pivu", když se to polévá všechno, jak brambory, tak kuře:-D, ale bodík letí za tebou:yes:

Jaruna18 Jaruna18

27. 8. 2009 09:50

Mirca75,tak to je výhoda,že to může být s jakýmkoliv masem.To pivo se vypeče a není to zas tak moc znát.Vnoučata to milují.;-)

mirca75 mirca75

27. 8. 2009 08:14

Jarmilo:-)to vypadá jako bezva recept pro ty co mají rádi pivní příchuť;-).A když se to ještě propojí s chutí dobrého masa a koření,tak to musí být moc :-p:-p.A protože můj manžel je zrovna tenhle případ,tak receptík ukládám a uvařím mu ho:-).Jen asi s jiným masem-on na pipinky moc není;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit bůček jak naložit kuře jak naložit králíka jak naložit krkovici jak nalozit rybu kralik na pivu jak nalozit brambory naložit králíka krkovice na pivu chili brambory jak naložit štiku brambory s pivem kure s bramborami na pivu brambory na černém pivu nizkostupnove pivo recepty na buřty na pivě a medu zapecene brambory na pivu jak naložit ryby recepty na pivu recepty z pivem

Suroviny: kuře, brambory, pivo světlé, koření, sůl

TopRecepty.cz

Brambory a kuře v pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYER