Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková jarní tvarohová pomazánka

Vždy se po zimě těšíme na první jarní zeleninu - křehoučké a šťavnaté ředkvičky. Když nás omrzí je jíst jen tak, můžeme si z nich připravit lahodnou pomazánku. Přidáním tvarohu navíc posílíme svou imunitu a dodáme tělu vápník.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

24. 4. 2023 15:24

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie313 kJ / 75 kcal
Bílkoviny8,25 g
Tuky3,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy2,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, cibulka jarní, tvaroh, sýr tavený, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Ředkvičková jarní tvarohová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZOWn